שלום, ראיתי שהרישום עדיין פתוח למדעי המחשב בת"א, אבל אני רוצה לדעת האם יש הקלות על מדעי המחשב בגלל המצב ונגיף הקורונה? ואם אין האם תוכלו לחשב ציון פסיכומטרי שאני צריך כדי להתקבל אם יש לי ממוצע מותאם לטוניברסיטה שהוא 115 (שלם). וגם האם יש מסלול להתקבל למדעי המחשב בלי פסיכומטרי (ללא הסבה, כי ראיתי שיש כזאת באוניברסיטה העברית, אני יכול להתקבל שם אם יש לי ממוצע של 115 ומעלה -ממוצע שלי באוניברסיטה העברית הוא 117.3). שאלה אחרונה, מתי תעדכן אוניבריטת ת"א את תנאי הקבלה (לשנה הבאה)? תודה רבה.
נ
נועה חזן
הקלות בקבלה ללימודים בעקבות הקורונה
שלום בן,
בעקרון, יש כמה מסלולים באוניברסיטת תל אביב אליהם ניתן להתקבל ללא פסיכומטרי בגלל משבר הקורונה - הכוונה היא שניתן להתקבל על סמך קורסים מקוונים של מוסד הלימודים + ממוצע תעודת הבגרות אך ההקלות האלה קיימות רק כל עוד ההרשמה פתוחה. למיטב ידיעתי ההרשמה לקורסים המקוונים נסגרה ולכן כדאי מאוד שתפנה ישירות לפקולטה שאליה אתה מעוניין להתקבל כדי לברר מה האפשרויות שלך לקראת שנת הלימודים הקרובה.
בברכה, נועה חזן - יועצת לימודים
ב
בן
הקלות בעקבות הקורונה
שלום, תודה לתשובה לשאלה שלי, האם יש לכם מידע על מתי (באיזה תחום זמני) בדרך כלל אוניברסיטת ת"א מעדכנת את תנאי הקבלה של השנה הבאה (שמתחילה בשנה הבאה)?
נ
נועה חזן
הקלות בעקבות הקורונה
שלום בן,
לרוב, האוניברסיטה מעדכנת תנאי קבלה אחרי סגירתו המלאה של סמסטר אביב אך היות וישנם מסלולים שאינם קיימים בסמסטר אביב, ניתן לפנות אליהם כבר עכשיו לקבלת מידע כללי על האפשרויות הקיימות ותנאי הקבלה שככל הנראה יידרשו ממך בכל מסלול.