היי, אני רוצה ללמוד תקשורת. מה הם המוסדות הכי מומלצים לללמוד לתואר ראשון בתקשורת? לא מבחינת הגעה ושכר. מי נחשב הכי טוב? אני יודעת שהרבה נחשבים למוסדות טובים אבל איפה הכי נחשב ברמה שלו?
תודה ושבת שלום(:
ל
לימור
המלצה
היי
לפי דעתי זה מחולק ככה: המוסדות הכי מושקעים בתקשורות הם: מכללת ספיר והמרכז האוניברסיטאי אריאל לאחר מכן, המכללה למנהל והמרכז הבינתחומי ובסוף מוסדות כדוגמת המכללה האקדמית בנתניה
אבל זאת דעתי האישית!! לכל מוסד יתרונות וחסרונות.
א
אהרון
יש לא מעט מוסדות נחשבים
וזה תלוי גם במידה רבה בציונים שתוציאי במהלך התואר, אני למשל למדתי תקשורת במכללת נתניה ולא לקח לי הרבה זמן למצוא עבודה כי הייתי ממוקד גם בלימודים וגם בחיפושים לאחר מכן. ממליץ לא לבדוק על ידיי "מי נחשב" אלא על מי נותן לך את הכלים הטובים ביותר.
ש
שני יונגר
כל התשובות נכונות
שלום עינב,
ותודה לממליצים. בהחלט השילוב של שתי התשובות שקבלת היא התשובה הטובה שיותר לשאלתך.
ראשית בחרי במוסד לימודים אקדמי שתרצי ללמוד בו ותתחברי אליו. ושנית חשוב מאוד שתבחרי בתואר הפרקטי ביותר שתוכלי למצוא כדי שתצאי עם ידע פרקטי בנוסף לזה התיאורטי.
דבר אחרון, שאציע לך באופן אישי. אם תוכלי למצוא מסלול לימודים שתוכלי לעבוד בו במקביל בתחומים הקשורים לתחום התואר שלך, זה המסלול הטוב ביותר עבורך. תקשורת אינו מקצוע המצריך מוסד אקדמי ספציפי כמו שנכון לחלק מתחומי הלימוד האחרים ולכן הכי חשוב הניסיון שתוכלי לצבור במהלך הלימודים במקביל לתואר. (אין כוונתי למשרה מלאה ותבענית אלא משרות סטודנט לפחות קרובות לתחום).