הייי לכולם, אני הולכת ללמוד תעשייה וניהול בפבואר הקרוב. יש לי שני מקומות במרכז שאני יכולה ללמוד בהם . רציתי לשאוול איזה מוסד הרבה יותר עדיף אריאל אוו אפקה?? מבחינת הרמה של המכללה איפה רמת הלימודים גבוהה יותר ? עם מה אני יצא עם תואר הרבה יותר יוקרטי ונחשב? האם יש בינהם כ"כ הרבה הבדל ? ואיך המסלול של תעשייה וניהול בשני המוסדות ? תודה לכל העוזרים .
מ
מקסים
תעשיה וניהול באפקה
היי אני אישית לומד באפקה תעשיה וניהול, יכול להמליץ לך על המכללה כמקום טוב ללמוד בו תעשיה וניהול. משנה לשנה הרמה של המכללה עולה ועד כמה שאני רואה דיי נחשבת בקרב אנשי תעשייה (גם הייטק). בנוסף אפשר לבקש מהם נתונים על בוגרים שעובדים בתעשייה וזה די משקף את מקובלות המוסד בתעשייה. אגב, לא מזמן ראיתי באחד האתרים של חיפוש עבודה כדרישה למשרת תעשייה וניהול, "יוצאי אוניברסיטת ת"א או מכללת אפקה". מציע לך לעיין בעמוד שלהם של תעשיה וניהול. בהצלחה.
מ
מורן
היי
עברתי על תוכנית הלימודים של הקורסים גם באריאל וגם באפקה וראיתי שיש שוני .הם לא אותם קורסים .ובאפקה יש ]פחות קורסים מאשר באריאל באפקה כל קורס נחשב יותר נקודות זכות לעומת אריאל ששם יש מלא קורסים ושם כל קורס נחשב לנקודות זכות קטנות .למה השוני הזה ? אם תוכל להיכנס בדיוק ולהבין על מה אני מדברת ולהגיד לממה נובע ההבדל ? תודה