האם אוניברסיטת בן גוריון "נחשבת" בתחום ההנדסה הביו רפואית?
האם אוניברסיטת בן גוריון "נחשבת" בתחום ההנדסה הביו רפואית?
מאיה
1 תגובות
שלום, אני מתעניינת בלימודי הנדסה ביו רפואית וראיתי שיש הבדלים גדולים מבחינת תנאי הקבלה לאוניברסיטאות השונות, כך שקשה להתקבל ללימודים באונ' תל אביב או בטכניון, אך להתקבל ללימודים בתחום זה בבן גוריון זה כמעט "קלי קלות". יתר על כן, צפיתי בסרטון של "הישגים" בו ראיינו שתי מהנדסות מתחום זה, וכאשר שאלו אותן על מוסדות הלימודים, הן שיבחו את הטכניון, את אונ' תל אביב ואת מכללת אפקה ולא הזכירו כלל את אונ' בן גוריון. הדבר גם לי לתהות האם מעסיקים יעדיפו לקבל אחרים על פניי במידה ואכן אלמד בבן גוריון. יש לציין כי אני מעדיפה ללמוד בבן גוריון מבחינה חברתית וכי הדבר יחסוך לי בחינה פסיכומטרית נוספת. לכן שאלתי היא - האם אונ' בן גוריון נחשבת בתחום ההנדסה הביו רפואית או שעדיף לי לנסות להתקבל למוסדות אחרים? תודה רבה!
נ
נועה חזן
אוניברסיטת בן גוריון
שלום מאיה,
אוניברסיטת בן גוריון "נחשבת" בכל מסלולי הלימוד שהיא מציעה. היא נחשבת אוניברסיטה מצוינת ותנאי הקבלה לעיתים קלים יותר בדרום אך הם מחמירים בראיונות הקבלה כי מעדיפים "מגע אישי" עם המועמדים על פני ציונים בלבד. אני לא חושבת שיש לך מה לחשוש ומצרפת לך קישור בתחתית ההודעה לסקר סטודנטים ענק שערכנו בין עשרות אלפי סטודנטים בו תוכלי לקרוא חוות דעת על מסלולי לימוד ומוסדות לימוד שונים ברחבי הארץ מסטודנטים בעבר ובהווה.