שלום. רציתי לדעת. אני מעוניין להתחיל ללמוד הנדסת תעו"נ באונ' תל אביב עם התמחות במערכות מידע. רציתי לדעת... אם אני רוצה התמחות זו ולא מתפשר על התמחויות אחרות.. אני בטוח 100% אלך במסלול של ההתמחות הזו? יש מצב כזה שבסופו של דבר סטודנטים עושים התמחות שהם לא בוחרים בגלל אילוצים כאלו ואחרים ? בוא נגיד שאני לא רוצה להתפשר לא משנה מה! יכולים להכריח אותי אחרי שנה-שנתיים(בערך מתי שמתחילים ללמוד את ההתמחות) של לימודים לעשות התמחות שאני לא רוצה אותה??!?! תודה...
ג
גב' רגינה נגרין
התמחות באוניברסיטה
מאן שלום,
"התמחות" היא למעשה מקבץ של קורסי בחירה בתחום מסויים. עקרונית, אין מניעה שתבחר בהתמחות מסויימת, אלא אם הקורסים מלאים בסטודנטים וקיימת מגבלת מקום.
בהצלחה.
מ
מאן
אז כן יש אם זה בעיה...
אז לפי מה שאת אומרת כן יכולה ליהיות בעיה. איך קובעים אילו סטודנטים יהיו בקורסים האלו? לפי ציונים אולי?
אני ממש לא מבין בכל העניין של קורסים וכאלה, ואני רוצה ליהיות בטוח שאם אלך ללמוד הנדסת תעשייה וניהול אוכל לעשות בוודאות 100% את ההתמחות שאני רוצה - במערכות מידע.
תודה !
ג
גב' רגינה נגרין
התמחות באוניברסיטה
מאן שלום,
בחיים אין 100%. הסיכוי שתוכל לעשות את ההתמחות במערכות מידע הוא גבוה ביותר, אך תמיד יכול להיווצר מצב שקורס מסויים אולי לא תוכל לקחת - התנגשות עם קורס אחר באותה שעה, כיתה מלאה וכו'.
אם יש לך שאלות ספיצפיות, אני מציעה שתפנה למזכירות החוג באוניברסיטת תל אביב. אך שעל פניו לא נראה לי שתהיה לך בעיה לעשות את ההתמחות שבה אתה מעוניין.