אני מאד מתלבט איפה ללמוד "אפקה" או "HIT" אשמח מאד לקבל ייעוץ
ש
שרון
אפקה מול HIT
הי דני, מאחר ואני עובדת במכללת אפקה אני אשמח לספר לך על אפקה
לדעתי לאפקה יש כמה יתרונות בולטים מול המחרים והם: 1. באפקה, המרצים הטובים ביותר, יש צוות מעולה, חלקם הגדול עובד בתעשייה או הגיע מהתעשייה, כולם מהנדסים (בניגוד לאוניברסיטאות בהם המרצים מגיעים מתחומי הפיסיקה והכימיה). 2. רוב המרצים באפקה, מרצים גם באוניברסיטת ת"א ובטכניון. המרצים שמים דגש על הוראה, כאשר המרצים זמינים בכל עת. 3. למי שרוצה לעבוד בתחום: הקורסים באפקה מעשיים יותר, פחות מתמטיים הנותנים כלים וניסיון. 4. לפרויקט הגמר באפקה חשיבות גבוהה, 50% מהפרויקטים הן בקשות מהתעשייה. 5. מיקום מכללת אפקה ידידותי לסטודנט (קרוב לרכבת, חנייה, נמצאת במרכז תל אביב וקרובה לתעשייה). 6. אחוז ההשמה של הבוגרי אפקה הוא מעל 81%. 7. במכללה קיים מדור הכוון תעסוקתי שמקבל באופן שוטף דרישות מהתעשייה למהנדסים, ודואג לשבץ את בוגרי אפקה במשרות ראויות, תוך הכוונה אישית של הבוגרים. 8. המכללה גאה להפעיל את: "אפקה יזמות", המרכז הייחודי לה, המקנה לכל סטודנט אפשרות לפתח מוצר אמיתי תוך כדי ביצוע פרויקט גמר, ולהיות שותף מלא בזכויות המסחריות של המוצר.
מ
מיטל
לימודי הנדסה
שלום דני,
שמי איתי ואני יועץ לימודים בפקולטה להנדסה בשנקר. ראיתי שאתה מתלבט בנוגע ללימודי הנדסה, רציתי לידע אותך כי גם בשנקר מספר תוכניות לימוד לתואר ראשון (B.Sc);
כמו כן, מתקיימים לימודים לתואר שני מחקרי (M.Sc) במחלקה להנדסת פלסטיקה. בשבועות הקרובים יתקיימו מפגשים אישיים במחלקות השונות, במידה והינך מעוניין להגיע ו/או רוצה לשמוע פרטים נוספים אתה מוזמן ליצור איתי קשר.