היי כולם, אני רוצה להתחיל ללמוד הנדסה, עדיף באיזור המרכז אבל לא קריטי. חבר שלומד הנדסה בטכניון אמר לי ללכת רק לשם או לת"א, חבר שלומד הנדסה בת"א אמר לי שזה או הטכניון או כל מקום אחר, שאין הבדל בין ת"א לבר אילן, למשל.
יש לכם תשובות? הערות? הארות?
תודה מראש :)
ל
ליאור
מה לגבי י-ם?
אתה לא מציין איזו הנדסה מעניינת אותך, אבל האם שקלת את המכללת עזריאלי להנדסה בי-ם? לדעתי זו המכללה המקצועית ביותר בארץ בתחומי ההנדסה, ואם כבר ציינת את הטכניון, אז דע שיש להם מסלול לימודים שמשלב גם לימודים בטכניון.
ש
שני יונגר
איפה ללמוד הנדסה?
שלום גלעד,
אכן חסרה מעט אינפורמציה לגבי המסלול שמעניין אותך ללמוד, אך בכל אופן לכל מוסד לימודים יש את ההנדסות בו הוא מוביל יחסית לאחרים בשוק.
יש אוניברסיטאות שידועות ברמת לימודי ההנדסה שלהן או מכללות כאלו. אבל שוב, מבלי לדעת באיזה מסלול את מתעניין ומה בדיוק את רוצה לעשות במהלך הלימודים ולאחריהם קשה מאוד לומר לך לאן כדאי ללכת.
בברכה, שני
א
אייל
לימודים
תלמד איפה שהכי קל אגיד לך את זה בפשטות איפה שלא תלמד מלמדים את אותו הסילבוס מהנדס שיוצא מהטכניון ומהנדס שיוצא מהמכללה שניהם יודעים אותו הדבר יכול להיות שזה שלמד בטכניון למד יותר מבחינת מתמטיקה ומבחינת ידע עיוני בפועל הנסיון בה מהשטח או מהעבודה היום יומית למי שיש את הידע הזה הוא המנצח