אני מנס ציונה. חשוב לי לציין שכבר התחלתי ללמוד הנדסת תעו"נ (יש לי 60 נ"ז מתוך 160), כעת מעוניינת להמשיך במוסד אחר. האופציה של המכללה להנדסה בוטלה משום שהיא רחוקה. חשבתי על לימודי ערב באפקה או בשלוחה של האו"פ, מכללת רמת גן, מכיר? הבנתי שבמכללת רמת גן שיטת הלימוד היא כמו במכללה/אוניברסיטה רגילה, להבדיל משיטת הלימוד באו"פ. נשמע לי מעולה בהתחשב בכך שאתה יוצא עם תואר של אוניברסיטה. מישהו סיים או מכיר חבר'ה שסיימו בפתוחה הנדסת תעשייה וניהול?
ש
שני יונגר
לימודי הנדסת תעשייה וניהול
שלום ניצן,
התואר בהנדסת תעשייה וניהול של האו"פ הוא יחסית חדש (קיים בערך 6 שנים) לפיכך, נכון להיום המסיימים הראשונים של התואר יוצאים לשוק העבודה.
לגבי מכללת רמת גן, למעשה מלמדים בה את התארים של האו"פ אך במבנה לימודים של מוסד לימודים "סגור" כלומר בעל מערכת שעות קבועה כמו בכל מוסדות הלימוד האחרים. זה בדיוק אותו התואר שלומדים במסלולים של האו"פ אך בצורה פחות דינאמית שפחות נתונה להתערבותו של הסטודנט.
אשמח אם תשקלי את השאלות הבאות לפני המעבר- האם קבלת אישור ממוסדות הלימוד האחרים למעבר בשלב זה של התואר? האם את יודעת כי את עלולה לחזור שוב על קורסים מכיוון שהסילבוסים אינם תואמים?