תנאי קבלה לתואר שני בהנדסת חשמל - אוניברסיטת תל אביב
תנאי קבלה לתואר שני בהנדסת חשמל - אוניברסיטת תל אביב
ח.
2 תגובות
שלום תנאי ההרשמה המינימלי לבוגרי אוניברסיטה עבור תואר שני בהנדסת חשמל באוניברסיטת תל אביב הוא ציון ממוצע 80 בתואר ראשון. זהו בדיוק הציון שיש לי, אך הבנתי כי עבור סטודנטים מן המניין ההרשמה תמיד נסגרת סביב ה - 83, ולכן סיכויי להתקבל אפסיים.
במקביל הבנתי כי ישנו מסלול לימודי צבירה, בו הסטודנט איננו נחשב מן המניין, תהיתי האם במסלול זה אוכל להתקבל ? האם יהיה הבדל אם אגיש מועמדותי בסמסטר קיץ או אביב? תודה רבה
ע
ענת מאוניברסיטת ת"א
תגובה לתנאי קבלה לתואר שני בהנדסת חשמל
שלום, מועמדותיהם של מי שיש להם הציון הממוצע המינימלי המאפשר רישום לתואר שני בחוג, יידונו בוועדת הקבלה ביחס לשאר הנרשמים ולנתוניהם. מסיבה זו, לא ניתן לדעת מראש מה הסיכוי להתקבל בשנה מסוימת, אבל מומלץ להתייעץ עם מזכירות החוג (03-6405791) טרם הרישום ולנסות לקבל הערכה על בסיס ניסיון העבר. בהצלחה ענת מאוניברסיטת תל-אביב
ש
שני יונגר
תואר שני בהנדסת חשמל
שלום,
אני מציעה שתנסה להתקבל לשני המסלולים, מהסיבה הבאה. לרוב ההרשמה מתחילה בתנאי הסף המינימאליים הנדרשים. ולאחר מכן ככל המתקדמת ההרשמה הציון ממנו ניתן להתקבל מתעדכן, למעלה או למטה, הכל תלוי בביקוש לתחום.
מכיוון שאתה עומד בתנאי הסף לקבלה ללימודים, כדאי מאוד לנסות להירשם, אך בתנאי שאתה עושה זאת ממש ביום ההרשמה הראשון. כמעט תמיד כפי שכתבתי לך יש מקומות ראשונים בתנאי הסף המינימאליים ולאחר מכן הם יכולים לעלות. זו כמובן לא הבטחה, אבל אולי תצליח.
לגבי מסלול לימודי צבירה המסלול מיודע למי שאינו מסוגל לעמוד בקצב הלימוד הדרוש לתואר והוא מציע מסלו רגוע יותר של עומס לימודים. אני לא יודעת לומר לך אם שם תנאי הקבלה נוחים יותר. את הפרטים הללו אולי כדאי שתברר מול מדור רישום.