שלום, אני מתעניין בלימודי הנדסה (הכיוון הוא חשמל) בשנה הבאה (אוק' 14), ומתלבט בין המוסדות. מלבד הטכניון, האם יש הבדל בין המוסדות השונים מבחינת "היוקרה" של התואר? כי לאריאל, נניח אני מתקבל בלי בעיה אבל לבן גוריון או תל אביב אני צריך לשפר בגרויות...
תודה מראש לכל העונים :)
ע
עדי
עזריאלי בירושלים
אני לא יודע אם יש להם מסלול של הנדסת חשמל, שווה לבדוק, בכל אופן מדובר באחת המכללות להנדסה הטובות בארץ. חוץ מזה, לאחרונה עזריאלי נכנס שם שותף ושופך שם כספים לשיפור הקמפוס שחבל על הזמן. אז שווה בדיקה.
מ
מתי
אין שם חשמל, אולי בעתיד.
אבל מכללה מצוינת. סיימתי שם תעשייה וניהול לפני שנה (ציון 80, לא מצטיין) ויש לי את כל הכלים להצליח, מרוצים ממני - 20 ברוטו אחרי שנה!!! גם אני מרוצה :) .
ש
שני יונגר
הנדסת חשמל או אלקטרוניקה?
שלום גלעד,
כמנהלת פורום אינני יכולה לערוך השוואה בין מוסדות לימוד, אך חשוב לי שתשים לב להבדלים בין התארים, כך למשל: בבן גוריון ובטכניון לא מדובר באותו התואר. בבן גוריון מדובר בתואר בהנדסת חשמל ומחשבים (כלומר אלקטרוניקה) ואילו בטכניון בהנדסת חשמל. אלו שני תארים שונים בתכלית.
שים לב לדקויות הללו במהלך החיפושים שלך. ככל הנראה יצטמצם לך מספר האפשרויות כאשר תחליט מה מהמסלולים יותר מתאים לך, גם ללא קשר לתנאי הקבלה.
איפה המסלול הכי עדכני להנדסת חשמל עם המעבדות הכי חדשניות?
היוקרה של האוניברסיטה והתעודה שלה..כנראה משתנה מאוניברסיטה לאוניברסיטה... אבל מה לגבי התכנים הנלמדים ואיכות ציוד המעבדה...(תחום הנדסת חשמל ואלקטרוניקה) ומה באמת לגבי תנאי הקבלה השונים בכל מוסד? האם קיימים ריכוז או השוואה של הקריטריונים השונים בכל מוסד? אותי מעניין לקבל את החומר הכי חדשני ועדכני - ולעבוד במעבדות עם מכשור חדיש. איך אני יכול לבצע את הבדיקה הזו? האם פשוט לעבור מוסד מוסד ולבקר במעבדות שלו ובתוכנית הלימודים שלו? או שמישהו כבר עשה את התחקיר הזה.
י
יצחק
אין הרבה הבדל
בן גוריון עושים חיים קלים יותר במידה ואתה חושב גם על תואר 2, בין כל השאר ..קח את שהכי קרוב לביתך.