שלום רב , אני מתעניין בתואר שני בהנדסת מערכות בקמפוס הטכניון בתל אביב - לימודי המשך . לאחר בירור רציני , הבנתי מהם שיש צורך בהשלמות אבל הם ניתנים נקודתית לכל מתעניין בנפרד לפי הרקע האקדמי שלו . הרקע שלי : בוגר תואר ראשון בהנדסת אלקטרוניקה בהצטיינות , ממוצע 88 מהמכללה האקדמית להנדסה בירושלים ( נכון להיום " מכללת עזריאלי " ) . בקשתי היא : האם מישהו שעבר את התהליך הנ"ל ויכול לשפוך אור על הדרישות הספציפיות שלו . (כמובן שהשאיפה למישהו עם רקע דומה לשלי ) תודה מראש לכל העונים .
ש
שני יונגר
פטורים והשלמות לתואר שני
שלום יואב,
אני מציעה שלא תנסה להשוות לסטודנטים אחרים, גם אם למדו בדיוק את אותו המסלול שאתה למדת. בכל שנה יכול מוסד הלימודים לשנות את הרף לקבלת פטורים לסטודנטים בוגרי מוסדות לימוד אחרים ולכן אתה עלול למצוא את עצמך מאוכזב או להפך מהתוצאות של קבלתך ללימודים.
הדרך הטובה והיחידה לקבל תשובה מלאה ואמיתית היא להגיש מועמדות ללימודים עם כל המסמכים הרלוונטיים כולל סילבוסים של כלל הקורסים מהם אתה מבקש פטור ולקוות שתקבל כמה שיותר פטורים לתואר השני.
בנוסף, תקבל את רשימת הקורסים שאתה מיועד בהם להשלמות. נסה לקבל את התשובות לשאלות הללו מהמחלקה או ממדור רישום, כבר עכשיו.