הנדסה תעשייה וניהול או כלכלה עם התמחות במשאבי אנוש?
הנדסה תעשייה וניהול או כלכלה עם התמחות במשאבי אנוש?
אילון
1 תגובות
שלום, התחלתי ללמוד מכינה קדם אקדמאית להנדסה , חשבתי בהתחלה להמשיך לבניין, הבנתי שאני לא רוצה את זה, אחרי זה חשבתי לתעשייה וניהול, כאן יש התמחות במשאבי אנוש, עוד לא התחלתי את התואר ומאוד קשה לי וכמובן שאני לא מפסיק כי זה קשה לי, אלה מנסה להבין את האור בקצה המנהרה. מה בעצם תואר בהנדסה תעשייה וניהול, אם התמחות במשאבי אנוש, נותן? ובעצם מה ההבדל מתואר במשאבי אנוש? בכללי כלכלה מעניין אותי, מה נותן תואר בזה? באם זה גם מהתארים הכללים שלא באמת נותנים לך מקצוע ביד, וזהו אחרי התואר בעצם לא יהיה לך מה לעשות? כי אני שוקל לקחת כלכלה ולשלב את זה עם ניהול משאבי אנוש, ואם אפשר (במידה ואני אמצא מכללה שיש לה) גם מדעי המדינה לשלב. אשמח לדעות, עצות. תודה :)
ש
שני יונגר
תואר ראשון ביותר משני תחומים
שלום אילון,
תואר בתעשייה וניהול עם התמחות במשאבי אנוש מכוון את הבוגרים שלו להמשך ללימודי הנדסת אנוש. כלומר התואר הראשון עצמו פחות נותן מענה לכל הנוגע למשאבי אנוש. לגבי שילובים אענה לך באופן כללי. שילוב של יותר משני תחומים הופך את התואר לתואר BA כללי. עם תואר BA כללי לא ניתן לעשות כמעט שום דבר היום. בעולם התחרותי שבו אנו חיים חייבם להתמקצע בתחום מומחיות אחד ומשם להמשיך. במידה ואתה יודע קצת מכל דבר, זה נחמד אבל לא מביא פרנסה.