שלום רב ביתי לומדת בכיתה י"ב ומעוניינת ללמוד הנדסת תעשייה וניהול בשנת הלימודים הקרובה במסגרת עתודה אקדמית, האם ניתן יהיה להתקבל ללימודים גם אם לא תעמוד בציון פסיכומטרי 550?
ג
גיא
לא ממליץ לה
שתשכח מ*הנדסת* תעשייה וניהול אם אין לה פסיכומטרי 550.. חבל שהיא תנשור אחרי חצי דקה. החומר במתמטיקה מאוד מורכב, פי כמה וכמה מבגרות 5 יחידות ואת מוזמנת לשאול כל מהנדס בהשוואה לבגרות. אני מניח ש5 יחידות קשה לה אם היא מגרדת את ה550. שתשקול מקצוע אחר. ואם את עדיין מתעקשת את מוזמנת לבדוק את אמינות דבריי ולתת לה לקרוא את השיעור הראשון והקל ביותר של הקורסים. יש הרבה מקצועות מפרנסים וטובים אחרים שיותר יתאימו לפי מה שאת מתארת. הנדסה זה ברוך (broh)
ש
שני יונגר
ציון פסיכומטרי לתעשייה וניהול
שלום מירב,
אינני יודעת היכן ביתך מעוניית ללמוד, אך תנאי הקבלה להנדסת תעשייה וניהול הם גבוהים הרבה מציון של 550 בפסיכומטרי שאינו נחשב לציון גבוה ונמצא כ40-50 נקודות מתחת לממוצע הארצי בבחינה.
קבלה להנדסת תעשייה וניהול
שני שלום זה ממש לא חשוב לי מה הממוצע הארצי, כפי שאת יודעת לכל גיל יש ממוצע משלו, לילדה לא מלאו 18 והציונים הם בהתאם,שאלתי הייתה פשוטה האם יש מקום לקבלת ציון נמוך מ- 550
ש
שני יונגר
לעשות את הבחינה שוב
שלום מירב,
אולי בחלק מהמכללות שבהן הביקושים יותר נמוכים היא תוכל להתקבל עם פסיכומטרי כל כך נמוך. אבל גם שם אני בספק, כי פחות מ-550 זה מאוד נמוך.
פשוט צריך לעשות את הבחינה שוב, אין דרך אחרת כך עושים כולם.