שלום רב, אני סטודנט שנה ג' להנדסה רפואית ומאוד מעוניין לעבוד בתחום, ומהניסיון שלי מלמצוא עבודה בתחום הבנתי שהדרישות של אותן חברות לפיתוח מכשור רפואי והנדסה בכלל הן דווקא ידע חזק בכל סוגי שפות התכנות המקצועיות (אותן לומדים בקצרה במהלך התואר), ודורשים גם ניסיון בבדיקות תוכנה QA ועוד. בקיצור אני מקבל את הרושם שלהיות מהנדס התחום הזה זה להיות מתכנת או משהו בתחום הקרוב. לכן השאלה שלי היא האם כדי לי לקחת קורס מקצועי בתחום התכנות בנוסף במהלך/סוף התואר כדי לקבל יתרון משמעותי במעמד הקבלה לעבודה? או שאותם קורסים מקצועיים לא נחשבים בשוק ועדיף להמשיך לתואר שני בתחום. תודה רבה מראש על כל התשובות!
ש
שני יונגר
הכי כדאי לנסות ולמצוא משרת סטודנט
שלום אמיר,
שאלה מצוינת. אני מניחה שקורס מקצועי אם הוא ממש רלוונטי לדרישות התפקיד יכול להיות מצוין. גם יש בתי ספר מעולים ללימודי תכנות. לגבי מועד הלימודים המומלץ אם אתה יכול ללמו קורסים כאלה או אחרים עוד במהלך התואר שלך או לפחות למצוא עבודה בתור QA מתחיל במהלך התואר כדי לצבור את הניסיון הדרוש אלו האופציות הטובות ביותר. אם אין לך את האפשרות הזו, אז חכה לסיום הלימודים. אבל בכל מקרה ניסיון בעבודה הוא לרוב החשוב והמשמעותי ביותר.