השלמת למערכות הספק - אוניברסיטת אריאל או מכללת אפקה?
השלמת למערכות הספק - אוניברסיטת אריאל או מכללת אפקה?
זהר פלג
2 תגובות
שלום, אני מהנדס חשמל אך ללא רישיון מהנדס חשמלאי. אני רוצה להתחיל ללמוד במסלול מערכות הספק כדי להשלים את הקורסים עבור הרשם. המוסדות שאני מתלבט ביניהם הם אונ' אריאל ומכללת אפקה ששניהם מתאימים מבחינת אזור ושעות לימודים (ערב). השיקולים שלי הם: 1. להשקיע ברמה סבירה בלימודים, אך לא יותר מדי (יש גם עבודה, בית, ילדים...). 2. מרצים טובים, מעבדות טובות, מספר מצומצם של סטודנטים בכיתה ושרות טוב מהמוסד. 3. שיקול כלכלי. האם תוכלו להשוות בין 2 המוסדות מבחינת השיקולים שרשמתי? תודה.
נ
נועה סטרוז
השלמה ללימודי מערכות הספק
שלום זהר,
2 מוסדות הלימוד שציינת נחשבים טובים ומבוקשים בארץ, המרצים בשניהם נחשבים מובילים בתחום.
לגבי העלויות - מוסדות הלימוד לא מפרסמים את העלויות בכל מסלולי הלימוד ולכן יש לפנות ישירות למוסד הלימודים עצמו לקבלת המידע הנ"ל. ההבדל העיקרי שיכול להשפיע על ההחלטה שלך הוא כנראה המחיר היות ואוניברסיטאות הן בד"כ זולות משמעותית ממכללות.
השלמה ללימודי מערכות הספק
נועה תודה. לבסוף בחרתי באפקה מהסיבה הפשוטה שבאפקה יש עם מי לדבר. באפקה קיבלתי מידע ופרטים על המסלול. באריאל לעומת זאת העבירו אותי מאחד לשני עד שלבסוף הגעתי למבוי סתום (אין מענה לקו הטלפון). לדעתי זה גם מראה את ההתייחסות בהמשך הדרך. בברכה, זהר