האם כדאי ללמוד הנדסת תעשייה וניהול לתואר שני בגיל 28?
האם כדאי ללמוד הנדסת תעשייה וניהול לתואר שני בגיל 28?
רעות
1 תגובות
שלום לכולם ותודה לעונים אני בת 28 אחרי תואר במנהל עסקים התמחות במימון והשאלה שאלה האם כדאי לי לפנות ללימודי הנדסה תעשייה וניהול בגיל כזה, שוק העבודה מבלבל משנה לשנה ואני קצת בצומת דרכים לאן כדאי לי להמשיך ומה לבחור? המצלות???!!!
ש
שני יונגר
מה לעשות אחרי תואר ראשון במנהל עסקים?
שלום רעות,
מעניין אותי מאוד במה עסקת עד היום, כיוון שאת כבר בת 28 זה אומר שהספקת לעבוד לפני הלימודים ובמהלכם. אני מבינה את החשיבה והרצון להתחיל ללמוד הנדסה כדי למצוא עבודה טובה יותר וכו', אך חשוב לי לדעת מה היית רוצה לעשות מבחינת תעסוקה. העניין הוא שאת תסיימי את לימודי ההנדסה בגיל 32 לפחות וללא ניסיון, ולצערי כאישה לאישה אני חייבת לומר לך ששוק העבודה אינו מסביר פנים לנשים אחרי גיל 30 ללא ניסיון. אני מציעה שתנסי למצוא עבודה נכון להיום בתחום פיננסי המתאים לכישורים שרכשת במהלך התואר ומשם תמשיכי או להסבה מקצועית או להעמקה מקצועית בתוך התחומים הפיננסיים. בכל מקרה לא כדאי לרוץ וללמוד תואר נוסף כרגע אם את לא בטוחה מה תרצי לעשות באמצעותו. אל תשללי גם לימודי תעודה מכל סוג שהוא כדי לרכוש מקצוע, העובדה שברשותך תואר ראשון היא יתרון גם אם בסופו של דבר תעסקי בתחום שדרושה לו תעודה בלבד. זו דעתי בעניין, אך את בהחלט צריכה לפעול בדרך שנכונה ומתאימה לך.