אני מתלבט אם ללמוד הנדסת חשמל בטכניון או באריאל.. אין לי כח ל4 שנים של עבודת פרך.. ובסופו של דבר חשוב לי לצאת עם יכולות טובות בתור מהנדס חשמל..אני יודע שסיכויים יותר טובים להתקבל לעבודה טובה יהיה בטכניון..אך אותי מעניין האם אצא מהנדס חשמל פחות טוב אם אלמד באריאל.. ואם כן האם זה משמעותי או לאחר מעט זמן בעבודה הפער כבר לא יהיה..
מ
מתניה
לימודי הנדסת חשמל
אמרתם בלי עיכוב ):
ש
שני יונגר
איפה ללמוד הנדסת חשמל?
שלום מתינה,
בקשתך היא להשוואה בין מוסדות לימוד. מנהלי הפורום אינם עורכים השוואות ואף נמנעים מכך, שכן הפורום הוא כללי ואינו נוטה לטובתו של אף מוסד לימודים. בנוסף, אני רואה באופן אישי את ההחלטה והבחירה במוסד לימודים שהוא טוב יותר או פחות גם עניין מאוד סוביקטיבי של כל מועמד ללימודים. לא כל מוסד לימודים ומסלול לימודים מתאים לכל אחד. לכן, כדאי ואף מומלץ להגיע לימים פתוחים ולשמוע מה מספרים בכל מוסד לימודים ובתקופה הקרובה מתחילים להתפרסם תאריכי הימים הפתוחים של מוסדות הלימוד. בנוסף, חשוב לשוחח עם הסטודנטים בכל מוסד לימודים ולשמוע מהם את דעתם על מוסד הלימודים רמתו וכו'. בשביל זה לא צריך לחכות ליום פתוח, אך כדאי לחכות שתסתיים תקופת הבחינות, כי בתקפה הקרובה הקמפוסים בחלק ממוסדות הלימוד פשוט ריקים והסטודנטים עמוסים, לחוצים וחסרי סבלנות. ההחלטה מה הכי טוב בשבילך, היא שלך בלבד.