1. ביררתי לגבי לימודי הנדסה ויש שני תחומים שנראים לי מעניינים - הנדסת חשמל ואלק' או הנדסת תוכנה (חשוב לציין שאני כבר הנדסאי אלקטרוניקה). איך אפשר לקבל החלטה בצורה הטובה ביותר? ואיך אני יכול לדעת איזה תואר באמת מתאים לי יותר?
2. אחרי שהחלטתי, איך אני בוחר את המוסד אליו אני הולך? אני איש קבע, אז כמובן שלימודי ערב זה התכנון. הכיוון הוא HIT או אפקה. והאמת? שאין לי מושג איך לבחור מה מביניהם. השאלה שלי היא - איך אני מברר איזה מכללה תהיה טובה בשבילי יותר.
תודה מראש!
ש
שני יונגר
איך לבחור מכללה מתאימה?
שלום שי,
אני חושבת שמה שאתה צריך לבדוק זה אלו תפקידים ואלו עבודות בכלל תוכל למלא לאחר הלימודים. בסופו של דבר העניין שלך צריך להיות בעבודה עצמה, מכיוון שהלימודים הם רק אבן דרך בדרך לשם. אני מאמינה שלפי הרקע שלך לימודי הנדסת חשמל אמורים להיות המענה למה שמעניין אותך כי הם בדיוק השילוב בין התוכנה לאלקטרוניקה. לאחר שתחליט מה ללמוד בדוק איפה מתקיים מסלול ערב באותו תחום ובחר במוסד הלימודים שהכי נכון לך. אם אתה מתלבט בין 2 המכללות שציינת כאן, לך לימים פתוחים ושוחח עם הסטודנטים במכללות. הם יגידו לך את דעתם על מוסד הלימודים לטוב ולרע. זה מאוד יעזור לך בהחלטה. ערוך רשימה מסודרת של בעד ונגד ובחר במסלול שיקבל אציון הגבוה יותר מבין השניים. מצרפת לך את טבלת הימים הפתוחים בקישור בתחתית התשובה שלי.