מהו פחות או יותר הגיל, אם יש, לקבלה לעבודה בתחומי בניית האתרים, תכנות וכו'?
מ
מיטל ווארפול
גילאים קבלה לעבודה
שלום, למיטב ידיעתי אין הגבלת גיל, אך לרוב דרוש נסיון עבודה בתחום.
בברכה מיטל
י
יעל
גילאי כניסה לעבודה
לא התכוונתי להגבלת גיל רשמית אלא למה שקורה בשוק העבודה בתחום ההייטק..
מ
מיטל ווארפול
שוק העבודה בהייטק
שלום יעל,
כפי שציינתי קודם, אין עדיפות לגיל, ולעיתים יעדיפו אקדמאי בגיל מבוגר מאקדמאי ללא נסיון. בכל חברה הסינון שונה....
תוכלי לפנות לחברות כ"א שמעסיקות עבור הייטק ולבחון את הנושא לעומק
בהצלחה מיטל ווארפול
י
יורם חבר
גילאים לקבלת עבודה במיחשוב
. שלום, שמי יורם חבר ואני בן 54. לפני כחצי שנה התחלתי ללמוד לימודי וובמאסטר במכללת האקריו ברמת גן. גם אני התלבטתי האם כדאי לי להתחיל ללמוד בגיל כל כך מאוחר לימודי מחשבים. למדתי שהדבר החשוב ביותר לקבלת עבודה הוא תיק העבודות שלך ושנות הנסיון שלך. רוב מקומות העבודה דורשים נסיון של שנה עד שנתיים וכמו כן הגשת תיק עבודה . הבעיה של נסיון בעבודה קיימת אצל כל בוגרי הקורסים גם אצל המבוגרים וגם אצל הצעירים. היתרון שמקנה המכללה שבה אני לומד על פני מכללות אחרות הוא הסטודיו שקיים במכללה ומעסיק תלמידים במכללה שעומדים לפני סיום הקורס בסוג של סטאג'. התלמידים נזרקים למים הקרים של העבודה המעשית אבל עדיין נמצאים בחממה של הקורס. תלמידים שירצו לעבוד בסטודיו לאחר סיום הקורס יוכלו לעשות זאת כעובדים מן המנין של המכללה. העניין הזה לי מעניק הסטודיו הרבה בטחון, מלמד אותי עבודה מעשית וגם אם אני מבוגר אוכל להשיג נסיון בעבודה מעשית ואף תיק עבודות פרטי משלי אני מצרף לך לינק ישיר של המכללה כדי שתוכל להתרשם בעצמך מהרצינות של המקום הזה www.hackeru.co.il יורם חבר תלמיד מכללת האקריו במסלול וובמאסטר