אני מעוניין להרשם לקורס תכנות בפייתון אני רוצה להתייעץ לגבי מספר דברים 1. במידה ואלמד קורס פייתון בלבד האם זה יתן לי אפשרות כניסה לעבודה? 2. האם יש מכללה מומלצת עם התחייבות חוזית לעובדה? (חייב התחייבות לעבודה). 3. והאם יש מכללה שמלמדת בזמן קצר יחסית (הכוונה אם יש לימודים יומי)? תודה.
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
לימודי פייתון
היי אורן,
לימודי פייתון מתקיימים במוסדות רבים וכל מוסד מקיים את הקורס בצורה מעט שונה ומציע תנאים שונים.
באופן כללי, שפת התכנות פייתון משמשת היום בלא מעט חברות ויש סיכוי לא רע למצוא עבודה אך יש לקחת בחשבון שככל שתפתח את עצמך יותר ותשקיע בתחומים משיקים נוספים כך סיכוייך להשיג עבודה יהיו גבוהים יותר.
רוב המוסדות אינם מתחייבים למציאת עבודה לסטודנטים אך לרוב כן ישנה הכוונה כל שהיא לגבי חיפוש עבודה לאחר הקורס (גם זה לא בהכרח קיים אבל די נפוץ).
בתחתית ההודעה צירפתי עבורך קישור למאמר עם מידע על קורסי הפייתון במוסדות השונים והיקף הלימודים של כל קורס. למידע נוסף אודות עלויות ומועדי הרשמה יש לפנות באופן ישיר למוסד הלימודים שמעניין אותך.
עוד שאלה
רציתי לשאול עוד שאלה, במידה ואלמד את הקורס באופן עצמי האם הדבר יתן לי הזדמנות להכנס לעבודה? הדבר מקובל במקצוע הזה?
נ
נועה חזן
לימודי פייתון
שלום אורן,
חלק נכבד מהמעסיקים יעדיפו בוגרי קורסים עם תעודות והסמכות, במיוחד אם אתה מגיע ללא ניסיון רשמי בתחום אך אם תוכל להציג את היכולות שלך הדבר אכן מקובל בתחום ויש אנשים שעוסקים בתחום המחשבים כמעט ללא הכשרה רשמית - ספציפית בתחום ובעולם הזה, יש גמישות יחסית רבה (שוב, אצל מעסיקים מסוימים - אחרים ידרשו תעודה בכל תוקף).