שלום, שמי ישראל ואני כיום מתעניין בלימודי טכנאי מכשירים סלולריים, נתקלתי בבעיה כאשר נאלצתי להחליט בין מכללה אחת לשנייה. אשמח אם מי שמבין בנושא יוכל להמליץ לי על המכללה המיועדת. בתודה רבה.ישראל.
מ
מר חן בירן
לימודי טכנאים
הי ישראל, ישנן מספר מכללות אשר לדבריהן מתמחות בתיקון סלולאר - מלת"ש, המנהל הטכני ועוד. למען האמת אני לא מבין בטכנאי סלולר אלא יותר בטכנאי רשתות ומחשבים כך שאיני יכול לתת חוות דעת אמיתית ומקצועית. תמיד כדאי לבדוק של מי ההכשרה/הסמכה. האם ישנם מבחנים והאם הם כלולים במחיר. איפה המכללה ממוקמת וכמובן שנות ותק שמעידות על גב וחוסן כלכלי.
בהצלחה.
י
ישראל
שלום חן
ראשית כל תודה על היחס,המצחיק הוא שאתה עונה לי את התשובה שאיתה אני מתחבט. 2 המכללות שאני לא יודע איזה להחליט זה המינהל הטכני ומלת"ש. לכן הייתי רוצה את העצה שלך,איזה לדעתך המכללה הטובה ביותר או יותר נכון העדיפה ביותר בקרב המעסיקים, אני מעדיף ללמוד במקום בעל היתרון הגדול ביותר. אשמח לתשובה בהקדם,ישראל.
מ
מר חן בירן
הי ישראל
כפי שאמרתי - איני מבין בתחום טכנאי סלולרים ולכן לא אוכל להמליץ לך על מי מהמכללות טובה יותר או פחות. הקריטריונים להשוואה הם ותק, מי הגוף שעומד מאחוריהן - ואם אתה יכול גם לדבר עם סטודנט שסיים שם ונטמע בשוק העבודה.
בהצלחה לך, חן
ס
סטודנט
תגובה לישראל
הכי טוב שתגיע פיזית למכללות ותבדוק זוהי הדרך היחידה שתוכל לראות היכן אתה מרגיש בנוח.
תתרשם מההנהלה, האווירה הכללית, תשוחח עם סטודנטים. אני לא חושבת ששום מנהל פורום ( מבלי לפגוע במנהל הפורום) יוכל באמת לעזור לך בזה.