שלום רב פעם ראשונה מבקר בפורום זה ואשמח על הכוונה וניווטקיצור- אנוכי בן 47נשוי, נכה צה"ל פגוע ראש, חרש מוחלט לצערי, עם ניסיון בתיקון והתקנת מחשבים של 20 שנה עובד טחשבים, חומרה ותוכנה בצפון, רוב הלימודים היו עצמאיים או ברשת, כולמר לבד כי ניסתי מליון מקום ולא עזר בגלל השמיעה והתנועה, חוסר שווי משקל, לכן מעדיף לימוד עצמאי בבית, מתעניין בלימוד אנימציה או כל תחום שיעננין אותי, הלימוד לא למטרת עבודה !! רק להעשרה וצבירת ניסיון כללי בתחום המחשבים היכן אוכל ללמוד דרך הרשת או התכתבות מהבית, תחום כלשהו במוחשבים, הכוונה לאנמיציה או פיתוח תוכנה, התחלתי מזמן עם כל מיני שפות תכנות ולא הצלחתי בזה כי למדתי לבד עם ספרים שרכשתי, אני מחפש מקומות כך שתהיה עבודות בית של שיעורים לפתור ולשלוח לבדיקה וכל מיני, אודה מקרב לב אם תנווטו או תעזרו לי במשבימה, כמו שציינתי, העדיפות הראשונה היא אנמיצה יש לי מחשבים הכי חזקים, נייד מק בוק פרו שיש בו מערכת ההפעלה של מק וחלונות 7 , ושולחני מסדרת I5 עם מערכת חלונות 7 , תודה לכל מענה וסיוע
ג
גב' הגר צימרמן ביקובסקי
Tutorials
אהלן עמירם
אני לא מכירה לימודים מרחוק, אבל יכולה להמליץ לך לחפש בגוגל - tutorials לכל תחום שמעניין אותך. בטוטוריאלס נותנים לך הסברים מפורטים על פעולות כאלו ואחרות בתוכנות, לפי שלבים ועם צילומי מסך, זה כמו שיעור פרטי אחד על אחד. יש גם טקסטים וגם וידאואים שמדגימים כיצד לבצע פעולות. בכל בעיה בה אתה נתקל יש פורומים וקהילות של אנשים מהתחום שתמיד שמחים לסייע בשאלות.