היי חבר'ה, אני חייל משוחרר ועוסק כמתכנת PHP וטכנאיPC. ומעוניין לעשות הסבה ולהתחיל לימודים. אחרי הרבה התלבטויות, החלטתי ללמוד MCITP+CCNA ואופציה לצ'ק-פוינט (תלוי במרכז הלימודים). השאלה שלי היא כזו: איפה באמת כדאי ללמוד (מבדיקה שעשיתי נמצאו לי 3 מכללות מתאימות):
-מלם-טים הדרכה. (מרכז ההדרכה של חברת מלם) 20K יעביר לי קורס גלובלי על הנושאים שרשומים מעל.
- האקר-יו. (מרכז השמה ולימודים) מחיר כמעט זהה למלם אבל שמעתי עליהם שזו חברה שניה שפותחים בעקבות בעיות ו"מיתוג מחדש". ההסמכות הינם MCITP+CCNA+HACKING והתחייבות רשומה לעבודה עד חודשיים מסיום הלימודים.
-פרקטיקיו. מכללה בת כשנתיים הנמצאת בראשל"צ (לא כל-כך קרוב אליי- ת"א.) שמעבירה יותר קורסים מהרשומים למעלה ועושים רושם של מכללה רצינית. המחיר הוא הטוב ביותר. אך לא נעשת אצלהם השמה או ניסיון להשמה.
יש כמובן גם את ג'ון-ברייס, מכללת ר"ג, סלע, נס ועוד כמה מקצועיות אחרות... אלו שרשמתי מעלה הן העונות על דרישות הלימודים שלי.
למישהו כבר היתה התלבטות מסוג זה? לא יודע מה באמת לבחור...
ב
ברק
לדעתי האישית
תמשיך להתעסק ב PHP ובבניית אתרים ותכנות אל תעבור לתשתיות משום שיש ריבוי גדול מאוד בתשתיות בישראל ויהיה לך קשה.
תחשוב על רעיון תהיה יצירתי תחשוב על לבנות אתר חדש שיתעסק בדברים חדשים הכי חשוב שתהיה יצירתי.
להרשם למכללה זה הרבה מאוד כסף, 20K, 13K, וסכומים גבוהים מסוג הזה תרצה לצאת מהקורס נראה אותך... יעשו לך צרות ובעיות... זו דעתי תמשיך עם ה PHP