שלום, רציתי לדעת היכן כדאי ללמוד קורס כזה? הייתי במכללת האקריו והם מציעים מסלול בן שמונה חודשים. בנוסף, האם בניית אתרים מצריכה ידע בASP? זה לא חלק מהסילבוס בהאקריו ואני רוצה לדעת אם זה הכרחי.
תודה מראש!
ש
שני יונגר
בניית אתרים
שלום הילה,
לימודי בניית אתרים ניתן ללמוד במוסדות רבים בישראל: ג'ון ברייס, מכללת אחוה, בית ברל, אינטרביט מנטור ועוד.
לגבי השאלה שלך לידע בASP, הקורס הזה מיועד לתלמידים בעלי רקע קודם בתכנות, או אלו הלומדים בניית אתרים למתקדמים לאחר שכבר מכירים שפות תכנות שונות כגון: Vbscript ו- HTMLJavaScript. מוסדות הלימוד מציעים את הקורס הזה בדרך כלל לסטודנטים לבניית אתרים/ניהול אתרים למתקדמים.
אינני יכולה להמליץ על מוסד לימודים כלשהו, אני בטוחה שחברי הפורום יוכלו להמליץ מנסיונם.
בהצלחה, שני
ה
הילה
תודה רבה!
H
HackerU
PHP - ASP
הילה שלום, כל מרכז לימודי מציע את מרכולתו הטובה ביותר, אני מנוע מלשבח את האקריו ככה שאת מוזמנת לבדוק עוד מקומות מבחינת מה הם מציעים בסיליבוס שלהם. מה שכן הדגש הוא רק על PHP - קוד פתוח עם המון אפשרויות של פיתוח ונגישות והכי חשוב ללא כל תלות במייקרוסופט -ASP ASP אמנם חשוב לבניית אתרים בעיקר ממשלתיים גדולים ומורכבים - למרות שהכל ניתן לעשות גם ב - PHP ובלי קשר לדעתי יש לקחת קורס שלם נפרד ב- ASP בשביל לדעת אותו טוב. הכי חשוב שאם את מעוניינת להיכנס לתחום בניית האתרים ואין לך כל ידע בתחום יש להתחיל מהבסיס ולא להתמקד בתחומים מסובכים ומורכבים יותר שכן יש כאלה שגם הבסיס לא הכי קל להם שלא לדבר על פיתוח ב- PHP וב- ASP