שלום לכולם, קיבלתי כמה הצעות מכמה מכללות .. אני מעוניינת ללמוד קידום אתרים ובניית אתרים האם כדי ללמוד את שניהם יחד או לקחת מסלול של כל אחד לחוד? והאם יש לכם המלצות על מקומות מנסיון? קיבלתי פניות ממכללת עתיד,מכללת הייטק, מכללת הארקיו,seo ישראל
לפי איזה שיקולים עלי לבחור את המכללה?
ברור שהכי קורץ זהseo ישראל כולם אומרים אבל הם גם הכי יקרים ואני מאמינה שמי שהכי יקר לא בהכרח הכי טוב.. תעזרו לי!
מ
מר חן בירן
בחירת מכללה
השיקולים בבחירת מכללה הם רבים, עיקרם הם ליבדוק האם המכללה היא שותף זהב, כמה שנים הם קיימים ומהן האופציות למציאת עבודה דרך המכללה בסיום המסלול והאם ישנה אפשרות להתנסות במסלול ללא תשלום. לקידום אתרים אין צורך בידע בפיתוח אתרים למרות שתמיד מומלץ לבנות את שניהם - זה הכל נגזר ממטרותיך. אם ברצונך לבנות אתרים ולקדם אותם וכך להרוויח כסף דרך מכירת לידים או תנועה (ואפשר להרוויח ככה המון כסף) עדיף שתלמדי מסול שמשלב בתוכו גם פיתוח אתרים והכי טוב שיהיה בPHP. בהצלחה
מ
מאיה
שיקולים המשך
מה זה שותף זהב? מציאת עבודה כולם מציעות ישנה אפשרות להגיע לשיעור לדוגמא האם פיתוח אתרים=בנית אתרים? במה כדאי לי להתרכז.? האם יש שעות לימוד מסויימות בכדי להתמקצע בתחום אם כן כמה? האם חלק מהשיקול אמור להיות המרצים?-אם כן אני ישמח לקבל המלצה על מרצים טובים-בכדי שיעזור לי לבחור מכללה. והאם ישנה חשיבות על מספר התלמידים בשיעור .? האם יש חשיבות לאורך הקורס?
מודה לך.
מ
מר חן בירן
המשך - תשובה
ודאי שיש חשיבות לאורך המסלול - ככל שיותר ארוך וככל שפרויקט הסיכום מקיף יותר יש לך סיכוי טוב יותר להשתלב בעבודה. מספר התלמידים הוא חשבו אבל מהותי יותר האם זה סטודנט אחד על מחשב או לא, שותף זהב זו רמת יוקרה שמכללה מקבלת מגופים שונים שנותנים למכללה להדריך בנושאים שקשורים אליהם. פיתוח אתרים אינו שווה לקידום - קידום משמעו למצב את האתר גבוה בגוגל ובמנועי החיפוש ופיתוח הוא ההקמה של האתר עם כל האדריכלות הקשורה בדבר. יש המון מרצים מצויינים - לא אוכל להמלית על אחד ספציפי לצערי
מ
מאיה
המשך שיקולים
ידוע לך כמה שעות הכרחי ללמוד? וכיצד אני מבררת במכללות על שותף זהב מה עלי לברר בדיוק איתם?