הלכתי לפגישת ייעוץ בטכניון ברמת גן אמרתי ליועץ שהוא המרצה של הקורס שאני רוצה לעשות קורס של מנהל רשת והמרצה עשה לי מבחן במחשב ואמר שיותר מתאים לי ללמוד אבטחת מידע השאלה שלי האם כדאי לי ללמוד אבטחת מידע עם האנגלית שלי ברמה נמוכה מאוד ואין לי רקע במחשבים או שעדיף לי לשפר את האנגלית ולהתחיל מקורס של טכנאי PC ??
ש
שני יונגר
צריך לעשות קצת סדר
שלום אושרי,
אותי מעט בלבלת, כי אתה מדבר על שלושה תחומים השונים כל כך אחד מהשני. אבטחת מידע, טכנאי PC ומנהל רשת לא עושים את אותה העבודה.
הדבר היחיד שמשותף לכל התחמים הללו ובכלל הוא צורך ברמת אנגלית טובה כי העולם בכלל ועולם הטכנולוגיה בפרט מתנהלים באנגלית.
בנוסף, אני חושבת שלא צריך להתבלבל רק כי הלכת לשמוע מה מציע בית ספר אחד ואני מאוד ממליצה לך ללכת לפגישות ייעוץ בעוד שני בתי ספר כדי שתוכל לראות את הדברים בבהירות רבה יותר.
אם תרצה באתר יוכלו לעזור לך להגיע לעוד כמה בתי ספר ויחסכו לך את החיפושים באינטרנט.
אני מציעה גם שתקרא קצת על כל תחום ואולי כדאי שתדבר עם מישהו שעובד באחד מהם כדי לשמוע על אופי העבודה עצמה. אלו בהחלט שלושה תחומים שונים מאוד.
בהצלחה, שני
א
אושרי
לשני יונגר
היתי גם בג'ון ברייס ובעוד שלוש מקומות אמרו לי שאני צריך להתחיעל מקורס של טכנאי PC ורק אז ללמוד מנהל רשת יש קשר בין שני התחומים או שמיותר ללמוד PC??
ש
שני יונגר
שלום אושרי
שלום אושרי,
קורס מנהלי רשתות מיועד למי שיש לו ידע בתחום המחשבים. אני מניחה שהסיבה שהציעו לך ללמוד PC היא כי שם אתה באמת לומד את היסודות של תחום המחשוב והקורס יתן לך את הידע של "איך הדברים עובדים".
מכיוון שכל קורס וכל ידע נוסף בתחום המחשבים הוא מצויין כדאי אם כך שתעשה את הקורס הזה קודם. כי קורס מנהלי רשתות הוא קורס מורכב מאוד.