שלום לכם, אני עם תואר שני בתקשוב (תואר ראשון בחינוך מיוחד) במהלך הלימודים בתואר השני למדתי קורס בנית אתרים- html5 ואני חושבת להמשיך ללמוד משהו בכיוון, מה הייתם ממליצים לי ללמוד? חשוב לי שזה יהיה משהו שאני ישלב אותו בתחום החינוך.
H
HackerU
מבקשת מידע נוסף
מצד אחד, HTML5 לבדו לא ממש מספיק למי שרוצה לעבוד בפיתוח/בניית אתרים. מומלץ ללמוד גם CSS,JAVA,PHP כדי לשלוט בבניית אתרים.
מצד שני אולי זו השקעה גדולה מידי למי שלא מתכננת קריירה בתכנות ופיתוח אלא בחינוך.
עם איזו אוכלוסייה את עובדת? ילדים? מבוגרים? אם מדובר בחינוך מיוחד - מה המגבלות של התלמידים שלך? האם יש להם כיתות עם מחשבים?
מיכל מהאקריו
ה
הדר
המשך
הי אני עובדת עם נערים ליקויי למידה, אני לא רוצה להשאר בתחום החינוך אלא לפתח דברים הקשורים לחינוך, הציעו לי ללמוד flash רק שאני לא יודעת עד כמה זה כדאי לי
H
HackerU
ללמוד שפת תכנות אחת, זו התמקדות מגבילה
שוב, אני לא בטוחה שזה נכון מדובר בכלים שאת רוכשת, מה שאת עושה עם זה זה כבר משהו אחר. בטח יהיו גם כאלה שיאמרו שאת יכולה ללמוד פלאש לבד מהאינטרנט, יש המון אתרים וספרים ווידאו באינטרנט בכל שפות התכנות. אם זו הייתי אני, הייתי הולכת ללמוד בקורס מסודר ומקצועי ו-מקיף! כלומר לומדת הכל. לגבי השימוש בזה, אני לא ממש בטוחה שהבנתי מה את מתכוונת לפתח בתחום החינוך אז מהבחינה הזו לא יודעת איך לעזור. אם תבחרי ללמוד רק פלאש או רק שפה אחת, יש מכללות שבהן ניתן גם ללמוד רק את זה. תחפשי באינדקסים של לימודים בהתאם לאזור מגורייך; יש במכללת רמת גן, בתלתן ובמכללת קווים. קורס מלאים של בניית אתרים יש ב-HackerU, בג'ון ברייס וב-Ness לדוגמה. תצליחי! מיכל מהאקריו