שלום לכם אני מעוניין ללמוד תואר ראשון במדעי המחשב ויש לי רק בעיה אחת לגבי זה קראתי כמה כתבות ותגובות לגבי הגיל בלימודים האלה אני כיום בן 26 ואם אני רוצה להתחיל את התואר אז זאת אומרת שאני אצטרך לעשות מכינה שזה אומר יקח לי לפחות 4 שנים אם לא יותר מה שמביא אותי לגיל 30-31 +- עכשיו השאלה שלי היא כזאת : מקבלים בעולם הזה אנשים בגיל הזה זה לא קצת מאוחר??
ש
שני יונגר
השתלבות בעולם המחשבים
שלום מתן,
קשה מאוד לומר מה היה בעוד 4 שנים. אבל התחום עובר שינויים מאוד גדולים וקיצוניים בכל מספר שנים, לכן אי אפשר ממש לדעת ואין הבטחות.
אם תצליח להשתלב בעבודה כבר כסטודנט אז יהיה לך קל בהרבה. הרבה מאוד סטודנטים עושים את זה החל מהשנה השנייה ללימודים ובכך מבטיחים לעצמם עבודה טובה בסיום הלימודים. אני מניחה שאת תהיה על הגבול של הגיל המקסימאלי לקבלה לתחום ולכן כדאי מאוד תתאמץ למצוא מסגרת שבה תצבור גם ניסיון.
מדעי המחשב לימודי ערב
איפה אפשר ללמוד מדעי המחשב בערב? עם מכינה .תודה רבה
א
איגור
גיל ללימודים
שלום, אני אף פעם לא שמעתי על גיל הגבלה למקצוע, זה מקצוע מאוד מבוקש, ומי שטוב נחטף. (אשמח לראות מאמר סטטיסטי על הנושא אם יש)
חוץ מזה שגיל 26 לא נשמע כזה רע. זה כולה 4-3 מעל המינימום. הרוב הולכים ללמוד ב - 23-24 אחרי טיול בחו"ל ושטויות. ואם זה מדעי מחשב אז גם מרוויחים כאילו עוד שנה כי הלימודים רק 3 שנים ולא 4 כמו רוב התארים.
מה שבאמת חשוב זה הניסיון ולא רק התואר, ככה שבאמת מומלץ להתחיל לעבוד בתחום כמה שיותר מוקדם.