שלום, אני רוצה לדעת על הקורסים בדיקת תוכנה, פיתוח תוכנה והבטחת איכות, למה מכשיר כל קורס? במה ניתן לעבוד בסיום כל קורס ? מה משך זמן הקורס? האם הקורסים מתקיימים רק בשעות הערב? אם אין לי רקע קודם או ניסיון מעשי ניתן ללמוד את הקורסים הנ"ל? מה תנאי הקבלה ? ( יש לי בגרות מלאה ופסיכו') אני במהלך לימודים במסלול של אפיק מעבר באוניברסיטה הפתוחה לתואר בתחום מדעים מדויקים ( לא מדעי המחשב ) בינתיים , אני חושבת ללמוד את אחד הקורסים כדי שאוכל לעבוד במשהו שיהיה לי בו ניסיון מקצועי. גם השכר בקורס בדיקת תוכנה הבנתי שהוא די טוב, השאלה מה יותר דרוש בדיקת תוכנה או פיתוח? האם יש קורסים קצרים ? האם הם נחשבים גם טובים מבחינת חומר הלימוד במידה. מה עלות הקורסים והאם מתקיימים באזור השרון? מה מחיר קורס? במידה ואחליט שאני רוצה ללמוד את אחד הקורסים, האם ניתן יהיה לפחות בהתחלה למצוא עבודה ליום אחד בשבוע? בגלל העובדה שאני לומדת כרגע באוניברסיטה הפתוחה באפיק מעבר וזה לא יאפשר לי לעבוד יותר מיום אחד.
נ
נגה- HackerU
קורס מקצועי
שלום לירן, תוכנית הלימודים של כל אחד מהקורסים שציינת משתנה בין מוסדות הלימוד לכן עלייך לפנות למוסדות הלימוד ולבדוק מולם מהי תוכנית הלימוד, משך הקורס וימי הלימוד. על מנת להתקבל לקורסים אין צורך בבגרות או פסיכומטרי אבל בחלק מהמקומות יש בחינת התאמה שבודקת את התאמתך לתחום שאותו אתה מבקש ללמוד. מוסדות הלימוד בהם נלמדים הקורסים באיזור המרכז הם האקריו, גון ברייס, נס, סלע ועוד. בהצלחה .