שלום, אני הנדסאי תעשייה וניהול. "המשכתי"(קיבלתי פטור אחד) להנדסת תעשייה וניהול בפתוחה מזה כשנתיים. יש לי הכרות עם תחום מערכות מידע בפן המקצועי כארבע וחצי שנים בתעשייה.
עקב עומס רב ואי ראיית סוף התואר בפתוחה, התעניינתי בלימודי ניהול מערכות מידע במרכז בשעות הערב (אני לא מוכן לוותר על הנhסיון התעסוקתי בתחום מהסיבה שזה לא פחות חשוב מלימודים, וכן מהסיבה שתואר הנדסת תעשייה וניהול בפתוחה אינו כולל התמחות במערכות מידע ורוב הקורסים מתמקדים בתחום התפי\הייצור שזה תחום שאני לא נמשך אליו במילים עדינות).
המכללה היחידה שהציעה לימודי ערב במרכז בתחום ניהול מערכות מידעת הינה המכללה האקדמית לישראל ברמת גן. הלכתי למכללה ואכן התרשמתי מהשיחה הראשונית עם נציגת המסלול. בהמשך אפגש עם ראש התוכנית.
עם כל ההתרשמות, המכללה לא הכי מוכרת לי. הדבר היחיד שאני יודע זה שאני נמשך למערכות מידע ואני רוצה לשדרג את המסלול התעסוקתי שלי יותר בעזרת תואר המתקשר לתחום הזה.
שאלתי היא על טיב איכות המכללה לישראל ברמת גן, וכן על לימודי ניהול מערכות מידע ספציפית שם. כל מידע נוסף יתקבל בברכה.
תודה, אבי
נ
ניקול
לדעתי יש גם
במרכז ללימודים אקדמיים, למרות שאני ממש לא יודעת לומר לך מה עדיף...
א
אבי
אני יודע.
אני לא משלם יותר מ-50 אלף ש"ח על תואר.
ש
שני יונגר
העברת ביקורת על מוסדות לימוד
שלום אבי,
למנהלי הפורום אין אפשרות להעביר ביקורת על מסלולי לימוד ספציפיים. אני מציעה שתעשה את מה שאתה חושב לנכון. וכמובן כדאי שתגיע לימים פתוחים במידת האפשר. שם תוכל לפגוש סטודנטים נוספים שבחרו במסלול שיוכלו לומר לך מה דעתם על הבחירה.