חברים שלום רב, ראשית אני מקווה שאני כותב בפורום הנכון, במידה ולא, אשמח שתפנו אותי... בימים אלו אני נמצא בסוג של פרשת דרכים בחיי, ואני חייב הכוונה... טרום צבא למדתי לימודי הנדסאי תוכנה, נכנסתי לצבא ועכשיו אני עומד לסיים את שירותי הצבאי (3 שנים חובה + שנתיים קבע) בתפקידי עסקתי בתחום תקשורת הנתונים, הדרכה, הטמעה תכנון והקמת רשתות תקשורת. ביצעתי הסמכות CCNA ו- CCNP של חברת CISCO. התחום הזה מעניין אותי, ואני רוצה להתעסק בו בהמשך חיי. אבל פה מגיעה הבעיה, אני לא יודע אם כדאי לי כרגע לצאת ללימודי תואר ראשון, ואם כן אז איפה? (לא קיים תואר רק לתקשורת נתונים...) שאלתי היא, האם כדאי לחכות עם התואר, לחוש את השוק ולנסות את מזלי בעבודה בתחום או לא להמתין ולצאת לתואר ראשון (גם אם לא מדובר בתואר שיש בו נגיעה מלאה לתחום התקשרות נתונים)?
אודה לעזרתכם בנושא.
H
HackerU
קורס אבטחת מידע
שלום, אם אתה מרגיש שאתה אוהב את התחום והוא מעניין אותך אז לא בטוח שכדאי לך להשקיע זמן וכסף בתואר שלא נוגע בתחום רק כדי להיות בעל תואר ראשון. יש לך הכשרה מקצועית שיש לה דרישה בשוק העבודה ולכן אני חושבת שכדאי לך להתנסות גם בשוק האזרחי ולראות אם זה מה שאתה רוצה להתעסק בו. במידה ואתה רוצה ללמוד ולהרחיב את הכישורים שלך אני ממליצה לך לבדוק אופציה של לימודי אבטחת מידע במסגרת של קורס. בהצלחה, נגה- האקריו