שלום, אני מתלבטת מה ללמוד, תואר ראשון במדעי מחשב מיועד יותר לאלו שרוצים לעבוד בתכנות ואני לא כ"כ רוצה לעסוק בזה. איזו עוד לימודים יש בתחום מחשבים שזה לא תכנות? ביררתי והבנתי שיש הנדסת מערכות מידע שנראה מאוד מעניין אבל אין בקרבת מגורים שלי, ואפשר ללמוד את מערכות מידע כתוספת למקצוע אחר ניהול או תעשייה ואני לא נמשכת למקצועות אלו אז מה לדעתך מתאים בשבילי?
תודה
ש
שני יונגר
לימודי מערכות מידע לתואר ראשון או הנדסה
שלום עדי,
מערכות מידע בהחלט יכול להיות תחום המתאים לך. זה לא תכנות אבל עדיין עוסקים בכל תחום המחשבים וכמובן במערכות מידע תכנון שלהן הקמה, ביצוע תפעול. מערכות מידע ניתן ללמוד גם לתואר ראשון וגם לתואר מהנדס. לצערי לא ציינת היכן את גרה ולכן לא אוכל לומר לך אם כן יש לימודים רלוונטיים באזור מגורייך. מה שאני מציעה הוא שתפני לאנשי השירות של האתר באמצעות הקישור שצירפתי לך למטה. הם יוכלו לסייע לך לאתר מוסדות לימוד מתאימים ונגישים. במידה ולא נשמח אם תחזרי אלינו וננסה לחשוב על פתרונות אחרים, רק צייני לנו היכן את גרה כדי שנוכל להיות רלוונטיים לך גם גאוגרפית.
מקצוע הכי קרוב למערכות מידע
מה מקצוע הכי קרוב להנדסת מערכות מידע? זה המקצוע הכי מושך אותי, אבל אין אותו בקרבת מגוריי, הבנתי שיש אותו כהתמחות במקצועות שונות, שהם לא כ"כ מעניינים אותי חוץ ממדעי מחשב.