היי חברים יקרים, אחרי התלבטויות רבות החלטתי שאני רוצה ללמוד ניהול מערכות מידע. התלבטות העיקרית שלי עכשיו זה אם ללכת וללמוד במכללה האקדמית לישראל ברמת גן. העניין הוא אם במקומות עבודה מסתכלים על זה באותה צורה כמו על המכללה האקדמית תל אביב יפו ומכללת H.I.T בחולון (יש אפשרות גם ללמוד שם אבל זה דורש פסיכומטרי שכרגע אין לי). אני מעוניין שהתואר עצמו יהיה נחשב. בכללי אם מישהו שמע גם על המלצות על המכללה האקדמית לישראל יעזור גם.. אשמח לעוזרים!!!
ש
שני יונגר
השוואה בין מוסדות לימוד
שלום מיכאל,
לצערי אתה מבקש שאשווה בין מוסדות לימוד שונים או אדרג אותם. כמנהלת פורום אין ביכולתי לעשות זאת. אני מציעה שתיגש לכל מכללה ותשוחח עם הסטודנטים, הם ידעו לומר לך בצורה הברורה ביותר איפה הכי כדאי ללמוד.
בברכה, שני
מ
מיכאל יזדי
המשך ניהול מערכות מידע
היי שני, אשמח לדעת פשוט אם מקומות העבודה מסתכלים על איפה למדתי בצורה אבסולטית או מה האינדקציה שלהם לקבל בן אדם עבודה חוץ מניסיון,שלא יווצר מצב בגלל שהלכתי ללמוד במכללה שהתקבלתי(לצורך העניין המכללה האקדמית לישראל ברמת גן) שכמעט לא יקבלו אותי מקומות עבודה. אשמח לשמוע את תגובתך אם זה בתחום היכולת שלך לענות לי או לכוון אותי (סטודנטים שלומדים במכללה לא יכולים לענות על שאלה כזאת) בברכה מיכאל יזדי