מה תנאי הקבלה (לבני בוגר מגמת טכ"מ לתואר ראשון במדעי המחשב...? יש לו ציון 78 במתמטיקה 5 יח פיזיקה ציון 87 5 יח ואנגלית ציון 89 5 יח'... מדעי המחשב 95 5 יח' האם נדרש לשפר ציונים ומה מינימום פסיכומטרי שנדרש ממנו... בגרות משוקלל 103.5
ש
שני יונגר
סיכויי קבלה למדעי המחשב
שלום דוד,
חבל לי שלא ציינת היכן ירצה ללמוד ואם עבר כבר בחינה פסיכומטרית. על-פניו תעודת הבגרות של בנך נראית לא רע בכלל, אך הציון המשוקלל ללימודי מדעי המחשב נקבע לא רק לפי תעודת הבגרות ולכן קשה לי לומר אם היא מספקת או לא ואם יש צורך בשיפור ציונים. בינתיים צירפתי לך את רשימת תנאי הקבלה למסלולים למדעי המחשב במוסדות הלימוד השונים, מקווה שזה עוזר. במידה ותוכל לחזור ולפרט לגבי הנתונים החסרים לי כאן אשמח להשיב בצורה מדויקת יותר.
תנאי קבלה למדעי המחשב
שני תודה על התשובה המפורטת...בני לא עשה עדיין פסיכומטרי, אבל אשמח לדעת מה הסף לכל מוסד אקדמי עם עדיפות לבר אילן ותל אביב... תודה רבההה. דוד
ש
שני יונגר
תנאי קבלה למדעי המחשב
שלום דוד,
צירפתי לך רשימה של תנאי הקבלה למוסדות הלימוד השונים למדעי המחשב. אך שים לב כי בכל שנה הם יכולים לעלות או לרדת בהתאם לרמת הביקוש למסלול באותה השנה ולכן זה נתון שמאוד משתנה ויש להתכונן היטב לכך. בנוסף, תמיד מומלץ להירשם ללימודים מיד עם תחילת ההרשמה כי אם תנאי הקבלה נעשים קשים יותר זה קורה לאחר שתקופת ההרשמה מתחילה בהתאם לביקוש ויש יתרון לנרשמים המוקדמים.