שלום , אני חייל משוחרר בן 23. אני ממש רוצה להתחיל ללמוד ולהתמקצע במשהו. מאז שאני קטן אני ומתמטיקה לא הולכים יד ביד. למרות שניסיתי הרבה פעמים כן ויתרתי לעצמי בדרך וסוג של הרמתי ידיים על המקצוע הזה. חשבתי אולי ללכת על מקצועות ההיי טק שקיימים היום היות ויש לי ידע טוב בתחום המחשבים וידע טוב באנגלית יש נושא שאחד שמאז שאני קטן עניין אותי וזה האקינג- אבטחת מידע. יכול להיות שאני טועה וסתם התלהבתי מכל אלה שפורצים וכו' אבל מה שאני יודע בוודאות שתחום המחשבים מעניין אותי מאוד מאוד. וויתרתי על הנדסת תוכנה שוב פעם מתמטיקה ולימודים מסיביים של 4 שנים לא אני. חשבתי על תחום אבטחת המידע אבל הבנתי שבדרך צריך ללמוד את הבסיס שזה ניהול רשתות פניתי לנס והם אישרו זאת (יכול להיות כדי להרוויח עוד כסף) אין לי ידע בתחום אבטחת המידע או בניהול רשתות ואני קצת מפחד לגשת לקורסים האלה . הרבה אנשים אומרים וגם חקרתי באינטרנט שבתכלס בראיונות עבודה יעדיפו את אלה עם התואר האקדמאי ולא יסתכלו עלי בכלל אם אין לי איזה ניסיון בעבר כמו להתעסק בזה בצבא או תיק עבודות אני מפחד לגשת לקורס הזה לשלם 15 אלף ולהישאר עם **** ביד בחיפוש אחר עבודה חוץ מזה שאני גם מאזור הדרום והבנתי שעדיין לא התפתחה כמות המשרות כמו בתל אביב ובאזור המרכז אז אני קצת חושש מלהתחיל בכלל ללמוד את זה וכשאני אסיים אני פשוט אבין שטעיתי ואני לא אמצא בזה עבודה מחוסר ניסיון. תודה.
H
HackerU
לימודי אבטחת מידע
היי יוסי,
נתחיל מהבסיס שאומר שגם אנשים בעלי תעודת מקצוע בלימודי מנהלי רשתות ואבטחת מידע יכולים ומתקבלים לעבודה ומתחילים את צעדיהם הראשונים בשוק הייטק.
מעבר לכך, התחום עצמו כיום ובכלל מאוד מבוקש בשוק ההייטק, כך שהביקוש למקצוע הזה רק הולך ומתגבר.
בנוסף, במספר מקומות לימוד וגם אצלנו ב HackerU, אתה נפגש עם יועץ לימודים שיסביר לך ויראה אם תוכל להשתלב בהתאם בלימודים הנ"ל. כמו כן תוכל להרשם לשלב ראשוני שהוא שלב המיון ובוא תוכל לקבל כמספר שיעורים בסיסיים על מנת לקבוע אם התחום יכול להתאים לך או לא.
ככה שתדע הכל לפני שתכלס תתחיל את השיעורים ותדע בדיוק לקראת מה אתה הולך.