שלום, אני מחפשת אחר מלגה לנשים גרושות מעל גיל 38. איזה מלגות יכולות להתאים לי? תודה.
נ
נועה סטרוז
מלגות לנשים גרושות
שלום רחלי,
לא ציינת האם את אם חד הורית או לא ויש לכך השפעה ענקית - עד כמה שידוע לי, לנשים גרושות לא קיימות מלגות ייעודיות אך לאמהות חד הוריות מגוון מלגות.
אני ממליצה לך לפנות אלינו בשנית עם יותר מידע או להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ונציג מטעמנו יחזור אלייך בהקדם.
מלגות לחד הורית
הנני גרושה ואם לתאומים בהמשך לשאלתך
א
אילי
מלגות לחד הורית
הנני אם חד הורית, גרושה. סטודנטית לתואר שני בחינוך. אשמח שתפנו אותי למקומות המתאימים. תודה
נ
נועה סטרוז
מלגות לאמהות חד הוריות
שלום אילי,
יש כמה מוסדות, גופים וקרנות המציעים מלגות ייעודיות לאמהות חד הוריות, ביניהם: מלגות נעמת, תכנית מפנה, מלגות התמ"ת ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות השונות אך היות ומדובר בתואר שני אני ממליצה לך בחום לפנות במקביל גם למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות מטעמם.
מילגה
שלום , אני גרושה בת 52 אם חד הורית ל2 ילדים גרה בגבעת אולגה- חדרה ורוצה ללמוד תואר ראשון האם אפשר לכיוון אותי היכן ומי יוכל לעזור לי להגשים את החלום.?
נ
נועה חזן
מלגות לאמהות חד הוריות
שלום דליה,
יש כמה מוסדות, גופים וקרנות המציעים מלגות ייעודיות לאמהות חד הוריות, ביניהם מלגות נעמת, תכנית מפנה, מלגות התמ"ת ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך. במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת או מתחילה ללמוד, לקבלת מידע על מלגות מטעמם.
פרסמת בפורום מלגות לגבי נושאי לימוד - השאלה וההודעה שלך לא ברורות ולכן אין באפשרותי לסייע לך. תוכלי לפנות אלינו בשנית באמצעות הפורום או להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ונציג מטעמנו יחזור אלייך בהקדם כדי לסייע לך.