האם אפשר לערער על אי קבלת מלגת משרד החינוך? מה הקריטריונים לקבלת המילגה?
מ
מיטל ווארפול
מלגת טלדור
שלום, פרטים מלאים על תנאי הזכאות לסיוע מהקרן ונוהלי הגשת הבקשות להלוואות ומענקים לסטודנטים, מפורטים בהוראות ובהנחיות למילוי טופס הבקשה המיוחד, שניתן לרכישה בכל חנויות הספרים במוסדות להשכלה גבוהה (תמורת 2 ₪). כדאי לנסות ולשלוח ערעור
בברכה מיטל ווארפול
כ
כהן
לא מצליחים להכנס לאתר על מנת להרשם
לא מצליחים להיכנס לאתר על מנת להירשם והם לא עונים שלחתי מייל לא התייחסו, בבקשה תתקשרו ואו תשלחו מייל על מנת להירשם שלא יהיה מאוחר תודה
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום כהן,
לצערי אנחנו לא יכולים לעזור לך בהרשמה למלגה. פרטי ההתקשרות עם הטלדור מופיעים במגוון אתרים ביניהם אתר דואר ישראל, את משרד החינוך, אתר טלדור ועוד.
למיטב ידיעתי המלגה טרם נפתחה להרשמה ולכן אינך מצליח ליצור קשר. יש להמתין בסבלנות ולהמשיך לעקוב.
בברכה, נעה
ר
רבקה דורון
מלגות
היי כרגע דיברתי עם טלדור. השנה מילוי הטופס יהיה מקוון, פרטים יהיו לקראת סוף חודש פברואר.
יום מעולה רבקה
ל
ליאת אסולין
מלגת טלדור
היי, בשנה שעברה קניתי את הטפסים של מלגת טלדור מטעם משרד החינוך דרך הספרייה של המכללה שבה אני לומדת תואר ראשון במשפטים , אך השנה הבנתי שזה מקוון. אשמח לדעת כיצד ניתן להוריד/ למלא את הטפסים. בתודה מראש ליאת אסולין
נ
נועה סטרוז
מלגת טלדור - משרד החינוך
שלום ליאת,
השנה, בניגוד לשנים קודמות, הגשת המועמדות למלגה תעשה באופן מקוון בלבד. ההרשמה למלגה טרם נפתחה וניתן לעקוב אחר הנחיות וההתפתחויות באתר משרד החינוך לקראת הגשת המועמדות במהלך הסמסטר השני ללימודים.
בברכה, נעה
ק
קטיה
מלגה
איך ניתן להגיש בקשה למענק של משרד החינוך בטלדור לא עונים אף פעם לטל ובאתר של משרד החינוך אין שום הכוונה או קישור להגשת מסמכים
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום קטיה,
הסיבה שלא מצאת קישור למלגה היא שהמלגה טרם נפתחה להגשת מועמדות. מידע ועדכונים לגבי הגשת המועמדות (שהשנה תתקיים באופן מקוון בלבד) ניתן למצוא באתר משרד החינוך. חשוב לעקוב אחר העדכונים היות והמלגה אמורה להיפתח ממש בקרוב, מהלך הסמסטר השני ללימודים.
בברכה, נעה
י
יפה בוזגלו
סיסמא לאתר טלדור
מילאתי בקשה לסיסמה, אך עדיין לא קיבלתי סיסמה. יש טלפון שבו הם עונים? בינתיים לא הצלחתי להשיג אותם
נ
נועה סטרוז
יש לפנות אליהם לפי פרטי ההתקשרות באתר
שלום יפה,
כשנכנסים לאתר משרד החינוך ולמערכת המלגות מופיע מספר טלפון לבירורים. שימי לב כי לוקח כשבועיים לקבל את הסיסמא וההנחיות כולן מופיעות באתר.
בברכה, נעה
ש
שושנה
מלגת טלדור
שלום!! רציתי לשאול לגבי מלגת טלדור רשום לכתוב מס' ילדים אין לי אבל אני בהריון מתקדם ועד קבלת המלגה בטוח בעז"ה יהיה ... רציתי לשאול אם יש אפשרות להציג את הנתון הזה.
נ
נועה סטרוז
הגשת מועמדות למלגת משרד החינוך
שלום שושנה,
הייתי ממליצה לך לפנות אליהם כדי לברר את הנושא כך שתהיי בטוחה שמה שאת מציינת הוא הנתון הנכון.
בברכה, נעה
ש
שושנה
יצירת קשר
בהמשך לשאלתי האם את יודעת איך אפשר לפנות אליהם?
נ
נועה סטרוז
תוכלי למצוא את כל המידע באתר משרד החינוך
שלום שושנה,
כל הפרטים מופיעים באתר משרד החינוך. לצערי לא אוכל לקשר אותך אליהם באופן אישי.
בברכה, נעה
ב
בת-אל
מלגה טלדור
היי שלום רציתי לדעת איך אפשר להיכנס למלגה של טלדור איפה יש קישור?
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום בת אל,
את הרשמה למלגת משרד החינוך מבצעים השנה באופן מקוון בלבד באתר משרד החינוך. יש לבצע את ההרשמה בין התאריכים 30/06/2017 - 24/04/2017.
בברכה, נעה
ד
דניאל
מלגות טלדור
שלום וברכה,
איך אפשר לדעת בוודאות שהבקשה שלי לקבלת מלגה נקלטה במערכת? כי אי אפשר לתפוס אותם בטלפון
תודה ויום טוב!
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום דניאל,
לצערי אין לי גישה למערכת המלגות של משרד החינוך ולכן הדרך היחידה היא פנייה טלפונית או פנייה באמצעות דואר אלקטרוני ישירות לטלדור / משרד החינוך.
היות והמלגה נפתחה השנה מאוחר יש לקחת בחשבון במדובר בחודשים עמוסים מאוד ויש להתאזר בסבלנות עד למענה.
בברכה, נעה
ש
שרה צדוק
מלגת טלדור
שלום וברכה! אני נסיתי כבר זמן מה להעלות קבצים לאתר ולא יכולתי נכתב לי שהקבצים גדולים מידי מה אני אוכל לעשות כעת? תודה
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום שרה,
האופציות שלך הן להקטים את גודל הקובץ או לחלק למספר קבצים גדול יותר. אני ממליצה לך ליצור קשר עם הגוף המעניק את המלגה באופן אישי כך שיוכלו לסייע לך.
בברכה, נעה
ח
חן
תשובות לגבי המלגה
היי, יש צפי מתי תשלח תשובה לגבי המלגה? (משרד החינוך).
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום חן,
לקבלת מידע על מועד קבלת התשובות יש לפנות ישירות למשרד החינוך. את פרטי ההתקשרות ניתן למצוא באתר שלהם.
בברכה, נעה
א
אלדור
מלגה
מ
מורדי הגטאות 74 ראשל"צ
לא קבלתי מלגה מה קורה עם זה
בדרך כלל מקבלים יוני יולי
מ
מיכל
טלדור לא עונים!!
גם לי הם לא עונים!! חצי שעה על הקו ללא מענה!!
ע
עדי
מלגות טלדור
ציטוט מטפסי טלדור: "פנייה לדיון חוזר בבקשה תיבדק רק על יסוד שינויים שחלו בפרטים רלוונטים שנדרשו בטופס הבקשה לסיוע. למכתב העירעור יש לצרף אסמכתא על כל טיעון לשינוי בפרטים שנמסרו בבקשה, וכן לצרף את המכתב המקורי שנתקבל כתשובה לבקשה. המועד האחרון לבירורים ולהגשת עירעורים הוא עד לתאריך 31.5.2011 לאחר מועד זה לא יתקבלו עירעורים או טיעונים כלשהם בנושא. מובהר בזאת, כי עקב ריבוי הפניות והטיפול הנוסף הנדרש לכך, התשובות לעירעורים תינתנה בתוך חודשיים מתאריך קבלתם. מוקד שירות טלפוני לבירורים בטלדור 086776032". הכתובת למשלוח: "טלדור, מערך הסיוע במלגות לסטודנטים, ת"ד 899 אשקלון 78108"
ב
בתיה
מלגה
מתי נפתחת ההרשמה למלגת משרד החינוך?
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום בתיה,
לפי הפרסומים של משרד החינוך וחברת טלדור, ההרשמה למלגה תיפתח במהלך הסמסטר השני.
יש לעקוב אחר התפתחויות ועדכונים באתר משרד החינוך ובמידת הצורך ליצור איתם קשר ישירות.
בברכה, נעה
מ
מרגלית
מלגה עבור לימודי תואר ראשון
אני רוצה להגיש בקשה למלגה עבור לימודי תואר ראשון בחינוך לגיל הרך כיצד אוכל להגיש טפסים ולקבל מלגה נ.ב. אין לי SMS תודה
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך לחינוך לגיל הרך
שלום מרגלית,
הגשת מועמדות למלגת משרד החינוך מתבצעת השנה באופן מקוון בלבד. נותרו ימים ספורים עד שתיסגר ההרשמה ולכן אני ממליצה לך לפנות בהקדם לאתר משרד החינוך ולבצע את ההרשמה למלגה.
במידה ומלגה זו לא תתאים עבורך תוכלי למצוא מגוון מלגות שונות במאגר המלגות הענק שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה.
בעיה במילוי הנתונים
שלום, אני מלאתי בקשה למלגה טלדור לפני כחודשים .ועכשיו קבלתי שיש בעיה במילוי הנתונים הודעה שאומרת שאני לא גרה בשכונות שיקום אני גרה בפסגת זאב בירושלים הבעיה היא שגם אז המערכת לא נתנה לי לסמן שאני לא רק כן וגם רשמתי להם מייל שהמערכת נותנת לי להגיש מלגה רק אם ארשום שאני גרה בפרויקט שיקום שכונות .לפני מס' ימים קבלתי מהם הודעה שיש בעיה בקבלת מלגה מהם מכיון שציינתי שאני כן גרה. מה שיוצא מצב שאני נופלת בין הכיסאות מכיון שכאשר אני נכנסת לרשום שאני לא גרה המערכת לא נותן מבחינתכם יש טעות בפרטים שמסרתי בטלפון אף אחד לא עונה במייל גם כאן זה המקום האחרון שמצאתי ואשמח לעזרה המלגה מאוד תסייע לי השארתי טלפון נייד ומייל שיחזרו אלי מחכה לתשובה
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום לינוי,
לצערי אנחנו לא עובדים עם משרד החינוך ולכן לא נוכל לסייע לך בפתרון הבעיה. עלייך לפנות ישירות למשרד החינוך וחשוב לבדוק האם אחד מהתנאים לקבלת המלגה הוא מגורים באזורי שיקום שכונות כי אם אכן בכך מדובר ואינך גרה בשכונת שיקום שכונות לא תוכלי להיות זכאית למלגה ולכן אינך מצליחה להגיש את הבקשה.
בברכה, נעה
י
יוסי חזן
מלגה
הי, קיבלתי הודעה הבוקר על שנשלח לי מייל, המייל נמחק לי בטעות. אשמח לקבלו שוב! זה כנראה תשובה לבקשת המלגה.. תודה
נ
נועה סטרוז
שחזור הודעות דואר אלקטרוני
שלום יוסי,
הגעת לפורום לימודים כללי. לצערי לא אוכל לקשר אותך באופן אישי עם הגוף המעניק את המלגה. אני ממליצה לך לשחזר את הודעת הדואר האלקטרוני שמחקת או לפנות ישירות לגוף המציע את המלגה כדי לברר מה סטטוס הבקשה שלך.
בברכה, נעה
נ
נופר תמים
קבלת מילגה
רציתי להתעניין לגבי מילגת משרד החינוך הבנתי שזה לא לסטודנטים שלומדים הוראה, האם זה נכון?
נ
נועה סטרוז
מלגות משרד החינוך
שלום נופר,
מלגת משרד החינוך פונה למגוון רחב של קהלים, ביניהם גם סטודנטים להוראה שלהם מוצעת מלגה ספציפית מטעם המשרד.
לפרטים על המלגה הזו ומלגות נוספות ללימודי חינוך תוכלי לפנות ישירות למשרד החינוך ובמקביל גם למאמר שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה.
לכבוד נועה סטרוז נציגת מלגות טלדור משרד החינוך שלום רב!
בשנה שעברה הגשתי בקשה למלגה , וקיבלתי סיוע .
השנה הגשתי בקשה ובקשתי נדחתה, כששאלתי את המוקד מה הסיבה, ענו שהניקוד היה נמוך.
ניסיתי לפנות לדרג גבוה יותר אבל לא היה מענה.
ברצוני להבהיר שאיני עובדת ואני משלמת את הלימודים בעצמי, על ידי הלוואה שלקחתי.
אי לכך המלגה נחוצה לי מאוד.
הנתונים שלי השתנו משנה שעברה , התחתנתי וגם בעלי לא עובד עדיין.
לכן אדגיש שאמנם מועד קבלת הערעורים למלגה עבר כבר אבל ידוע לי על חברות ללימודים שעדיין במשא ומתן עם המשרד שמטפל במלגות בנוגע לשינוים בנתונים ועדיין ממשיכים לתת מלגות לכאלה שהנתונים שלהם שונו.
אשמח מאוד אם תוכלו להיות לי לעזר רב בנושא כדי שאוכל להמשיך ללמוד ולא אצטרך להפסיק את הלימודים .
בברכה ובתודה מראש
נ
נועה סטרוז
ערעור על מלגת משרד החינוך
שלום אורה,
לצערי אני לא נציגת מלגות טלדור ולכן אין באפשרותי לסייע לך. אם את מעוניינת לקבל מידע לגבי זכאותך למלגה עלייך לפנות ישירות לטלדור.
בברכה, נעה
מ
מרב
רישום במערכת המלגות- תשלומי הורים
שלום רב, אני מנסה להיכנס לאתר המלגות בכדי לסרוק את המסמכים שהתלמידים שלחו לי בשביל לקבל את במלגות לתשלומי הורים,הוא לא נותן לי אפשרות לכתוב שם משתמש וסיסמא, מחר זה היום האחרון, מה עושים, אתם לא עונים לטלפונים, אשמח לעזרה טלפונית, 08-6199226 וכן להארכה במועד הגשת הטפסים בגלל התקלה במערכת ובגלל המצב הבטחוני שבגללו הלימודים הושבתו יומיים. אשמח לתשובה והתייחסות בהקדם, תודה.
מ
מוריה
מייל ליצירת קשר לגבי מלגה
שלום לכם! אשמח לקבל כתובות מייל ליצירת קשר לגבי מלגות.
נ
נועה חזן
מלגות לימודים
שלום מוריה,
לצערי, אין באפשרותי להעביר פרטי התקשרות כאלו. לגל גוף המציע מלגה יש אתר משלו או גוף המייצג אותו ולו אתר משלו ובכולם מופיעים פרטי ההתקשרות. חיפוש קצר בגוגל או כל מנוע חיפוש אחר יעלה לך מגוון תוצאות רלוונטיות.
בברכה, נועה חזן - יועצת לימודים
א
איתם
לא מצליח להירשם..
אהלן,אשמח גם לקבל מייל או דרך לתקשר איתכם...חיכיתי על הקו מעל שעה ולא ענו..ולא מצליח למלא את הפרטים ולשלוח...
נ
נועה חזן
הרשמה למלגת משרד החינוך
שלום איתם,
הגעת לפורום לימודים כללי ולא למדת משרד החינוך. ההרשמה מתבצעת דרכם באופן בלעדי ולנו אין גישה למערכת המלגות שלהם כך שהדרך היחידה היא לפנות אליהם בשנית ולהמתין בסבלנות.
א
אדהם כליב
לא קבלתי שם משתמש וסיסמה
נסיתי הרבה והמתנתי על הקוו הרב אך לא עונים אני מבקש להעביר לי קוד משתמש וסיסמה כדי להגיש למלגה
נ
נועה חזן
מלגת משרד החינוך
שלום אדהם,
שווה לבדוק בתיקיית בספאם או דואר זבל במייל. מלבד זאת, לצערי, אין לי גישה למערכות משרד החינוך ולכן אני יכולה להמליץ לך לפנות אליהם בשנית בטלפון ולהמתין בסבלנות ובמקביל לשלוח גם פניה בדואר אלקטרוני.
י
יהודה
מלגה שנת 2022
שלום רציתי לשאול מתי השנה יהיה אפשר להירשם לקבלת המלגה.