מה הטלפון של המשרד החינוך שאחראי על מילגה לסטודנטים נמצא באשקלון? הטלפון באתרים הוא טעות האם כבר קיבלו תשובות?
ק
קרן
מלגת משרד החינוך
שלום רב, לפני חודש הגשתי בקשה למלגה, לפני כשבוע קיבלתי עדכון כי יש בעיה בחלק מהטפסים שהגשתי, חלק מהטפסים הנדרשים הצלחתי להשיג והגשתי מחדש, אך טפסים אחרים כמו אישור לימודים אין לי פתרון לזה, זה האישור לימודים היחיד שהמכללה בה אני לומדת נותן, באישור מצויין הכל, לא ברור לי למה כתוב שהאישור שגוי/ לא מספק, מה גם שעם אותו סוג של אישור הגשתי בקשה למלגה גם בשנים קודמות.
נ
נועה סטרוז
עלייך לפנות ישירות לטלדור
שלום קרן,
עלייך לפנות ישירות לטלדור שם יסבירו לך מה בדיוק צריך להגיש ומדוע הטפסים שלך לא מספיקים.
את פרטי ההתקשרות ניתן למצוא באתר משרד החינוך.
בברכה, נעה
ע
עדי
אני צריכה עזרה לגבי מילגה.
אני צריכה עזרה דחוף! פליז תחזרו אלי לגבי מלגה . ניסיתי לחזור למייל לפני שבוע ולא ענו לי. יש מס טלפון פעיל? תודה
נ
נועה סטרוז
לאן את מנסה לפנות?
שלום עדי,
לא ברור מההודעה שלך למי ניסית לפנות. אם מדובר במלגת משרד החינוך, הדרך היחידה לפנות אליהם בימים אלו (כפי שכתוב באתר שלהם) היא באמצעות הדואר האלקטרוני.
בברכה, נעה
ת
תמים נופר
מלגת לימודים
השנה התחלתי ללמוד מורה למתמטיקה לכיתות ז'-י' , 4 שנים ואשמח אם תעזרו לי במימון הלימודים
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי הוראה
שלום נופר,
עד כמה שידוע לי יש כמה מוסדות, קרנות וגופים המציעים מלגות ייעודיות ללימודי חינוך, ביניהם: מלגות והלוואות מטעם משרד החינוך, עמותת "חינוך לפסגות", פרויקט צמ"ח ועוד.
צריפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך.
היות ושנת הלימודים כבר החלה, אני ממליצה לך ליצור קשר גם עם מוסד לימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיוכלו להתאים לך מטעמם.
אי קבלת מלגת 2019
קבלתי אישור לקבלת המלגה 2019 ועד היום לא מצליחה לקבל אותה למרות כל הפניות וטלפונים
ש
שולה
עזרה במציאת מילגה ללימודי תואר ראשון.אשדוד.שיקום שכונות.
טלפון של מילגת טלדור
מ
מיטל
מילגה ללימודים של משרד החינוך
אבקש איפה ניתן לברר עבור מילגה של משרד החינוך ..מה הטלפון? . אין עם מי לדבר?
א
אסתר
טלפון או מייל לקבלת מילגה ממשרד החינוך לומדת תואר ראשון בירושלים
טלפון או מייל לקבלת מילגה ממשרד החינוך לומדת תואר ראשון בירושלים
אמאני איבראהים
מלגת משרד החינוך
ניסיתי להירשם למלגת משרד החינוך אבל תמיד כותבים לי שהבקשה לא נשלחה ..ואחר כך קיבלתי קוד משתמש ו סיסמה אבל גם כותבים לי ש פרטיים של הסטודנט לא מופיעים במערכת. התקשרתי גם הרבה פעמים על המספר הזה ו אף אחד לא עונה.
ד
דודו
מלגה
שלום אני רוצה לדבר עם הנהלת משרד חינוך דחווווף מאוד משבוע העבר אני מתקשרת אבל אחד לא עונה
מ
מחאגנה מוחמד
עדכון מסמך
שלום רב , הגשתי מסמך לא דרוש בטעות ורציצי פשוט לתקן את זה אבל המערכת סגרה ואי אפשר לתקן עבור המערכת לכן איך אפשר לטפל בזה
מ
מהא
ערעור
שלום הגשתי ערעור מתי אקבל תשובה סופית ? ואיך אוכל לדעת אם התקבל הערעור!
נ
נועה חזן
ערעור על מלגה
שלום מהא,
תשובות עבור הערעור אמורות להגיע עד סוף חודש מאי. ניתן לפנות לגוף המציע את המלגה גם באמצעות דואר אלקטרוני או בטלפון.
בברכה, נועה חזן - יועצת לימודים
ת
תמר
מלגות לסטודנטים
היי רציתי לדעת מה לגבי המלגה לא התעדכן לי כלום באתר (זה נשאר על מצב של בדיקה) בשעה שחברות שלי נכנס כבר הכסף אשמח לתשובה ממכם תודה
נ
נועה חזן
מלגות משרד החינוך
שלום תמר,
לצערי אין באפשרותי ליצור קשר עבורך עם משרד החינוך - את צריכה לנסות לפנות אליהם בעצמך או לבדוק באתר את סטטוס הבקשה שלך בשנית. יכו ללהיות שהייתה תקלה או שחסר מידע כדי ליצור איתך קשר ולכן לא קיבלת עדכונים. בברכה, נועה חזן - יועצת לימודים
ש
שרה
מלגת משרד החינוך
קיבלתי אישור לפני חודש וחצי שאני זכאית למלגה מילאת את פרטי חשבון הבנק ,ועד עכשיו הכסף לא נכנס לחשבון,אי אפשר להשיג אותם במייל בטלפון הם לא עונים,אפשר לדעת מה קוקה עם זה
נ
נועה חזן
מלגת משרד החינוך
שלום שרה,
מלגת משרד החינוך אמורה להיכנס עד תחילת הסמסטר הראשון של שנת הלימודים הבאה אך לעיתים יש עיכובים והכסף נכנס מהלך הסמסטר הראשון. בכל מקרה הדרך היחידה לדעת בוודאות היא לנסות להשיג אותם בטלפון או לקבל מענה במייל.
ת
תמר
מלגות לסטודנטים
רציתי לדעת איך עונים לי תשובה לגבי שאלה ששאלתי פה ? אשמח לדעת תודה !!!!
נ
נועה חזן
מלגת משרד החינוך
שלום תמר,
אני לא מבינה את השאלה שלך - מה הכוונה איך עונים לך? אני נעה, אני יועצת לימודים מטעם הפורום ועובדת בשיתוף עם צוות גדול של האתר במענה על שאלות והענקת תמיכה והכוונה לסטודנטים ותעניינים רבים ברחבי הארץ. נשמח לסייע לך אך השאלה שלך לא ברורה. אני ממליצה לך להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ונציג מטעמנו יחזור אלייך בהקדם.
מלגת משרד חינוך
אני הגשתי למלגת משרד חינוך ו לעד עכשו לא עונים על הערעור שלי בבקשה רוצה את המייל שלכם אני צריכה עזרתכם
נ
נועה חזן
מלגת משרד החינוך
שלום גראם,
אינני נציגה של מלגת משרד החינוך ולכן לא אוכל לסייע בנוגע לערעור. כדי לקבל מידע על סטטוס ההגשה שלך עלייך לפנות ישירות למשרד החינוך באמצעות האתר הייעודי של המלגה.
ח
חני צישינסקי
מילגת משרד החינוך
לפני פסח שמחתי לקבל הודעה שאני זכאית למילגה. עד היום הכסף לא נכנס לחשבון. מה עושים?
ל
למא טריף
מלגת קרן גרוס
מנסה להירשם למלגת קרן גרוס דרך האתר אבל משאיר אותי עם שגאה נא לנשות מחדש מז זאת אומרת
ש
שנהב ביטון
אי קבלת כסף
במהלך חודש אוגוסט קיבלתי הודעה שאני זכאי למלגה ועד היום לא נכנס הכסף, מה עושים?
נ
נועה חזן
מלגת לימודים
שלום שנהב,
כדי לברר לגבי העברת תשלומים, עלייך לפנות לגוף המעניק את המלגה. לצערי, לנו אין אפשרות לומר לך מה הסטטוס של בקשתך כרגע.
א
אסתר
בעיה בצירוף המסמכים
שלום, תוך מילוי פרטי האישיים באתר הודיעו לי שחסרים מסמכים שאכן צרפתי, לא הבנתי היכן היתה הבעיה, ולא הצלחתי לקבל מענה באתר. אשמח למענה מהיר תודה רבה!
ר
רוסלנה
הוספת מסמכים למלגה שהוגשה מקוון
אני מנסה לעלות עוד קובץ רלוונטי למלגה שהוגשה מקוון,אך לא מצליחה רשום שגיאה, למרות שיש עוד 15 יום להגשה. איך אני יכולה לעדכן או להוסיף אחת הטפסים הנדרשים. תודה
מ
מזל כהן
ברור סטטוס מלגה
יש צורך בתוספת מסמך להגשה אך לא מצליחה להגיע אליה
נ
נועה חזן
תוספת מסמכים למלגה
שלום מזל,
לצערי אין לי גישה למערכת ואינני חלק מצוות משרד החינוך - יש לפנות אליהם באופן אישי בכל תקלה או בעיה הקיימת באתר. יכול להיות שתוקף זמן העדכון שהיה קיים עבורך (כשבועיים מרגע ההרשמה) עבר ולכן את לא יכולה לעדכן מסמכים נוספים.
א
אופיר אלבז
הוספת טפסים
שלום הגשתי בקשה למלגת משרד החינוך, קיבלתי הודעה שאני זכאית אך חסרים טפסים, אני מנסה לעלות את הטפסים החסרים וזה רושם לי שגיאה בכל דרך שאני מנסה.
נ
נועה חזן
זכאות למלגת משרד החינוך
שלום אופיר,
לצערי אין לנו גישה למערכת המלגות של משרד החינוך ולכן אני ממליצה לך לפנות אליהם באופן אישי כדי לקבל הנחיות לגבי השלמת המסמכים הנדרשים.
ל
לירז בר יהודה
נסיון להעלות קובץ
שלחו לי מסמך לתיקון אני מנסה להעלות את המסמך החדש כבר נסיונות רבים וזה לא נותן לי בכל דרך אודה לכם לתשובה תודה רבה
נ
נועה חזן
תיקונים במלגת משרד החינוך
שלום לירז,
לצערי, אין לנו גישה למערכת המלגות של משרד החינוך ולכן האפשרות היחידה שקיימת היא לפנות אליהם באופן אישי באמצעות פרטי ההתקשרו תהמופיעים באתר שלהם. עד כמה שידוע לי, המלגה נסגרה להרשמה ראשונית ב20.12 וכעת נמצאים בשלב השני לקבלת אישורים - יש להתעדכן בהנחיות המופיעות באתר.
נ
נתנאל
ניסיון כושל להוסיף שני קבצים
שלחו לי שני מסמכים לתיקון אני מנסה להעלות את המסמכים החדשים כבר מספר ימים ללא הצלחה, הדד-ליין הוא עד מחר. בטלפון לא זמינים, אין מייל שאפשר לדבר עם מישהו, איך אפשר ליצור קשר?, אשמח למענה מהיר, תודה איך אפשר ליצור קשר?
ל
לירון
השלמת מסמכים
קיימת שגיאה במערכת לא ניתן להוסיף קבצים ואין למי לפנות והדד ליין מסתיים. מה המייל שלהם לבירורים?
נ
נועה חזן
מלגת משרד החינוך
שלום לירון,
כל פרטי ההתקשרו תעם הגוף המטפל במלגה מופיעים באתר שלהם. לצערי, לנו אין גישה נוספת לאתר שלהם או לפורטלים האישיים של המועמדים ולכן, קשה לי לומר מה בדיוק התקלה ומה עלייך לעשות.
ה
הדס
הוספת טפסים
שלום, אני התבקשתי לשנות קבצים שהוספתי לבקשת מלגה ואני לא מצליחה וכן לא מוצאת את המקום שצריך להוסיף תלוש שכר?
נ
נועה חזן
שינוי קבצים במלגת משרד החינוך
שלום הדס,
היות ואנחנו לא חלק ממערך המלגות של משרד החינוך, אין לנו גישה למערכת שלהם ולכן אני לא יודעת היכן תוכלי להעלות את הקבצים. יש לפנו תאליהם באמצעות פרטי ההתקשרות המופיעים באתר המלגה.
קחי בחשבון כי המלגה נסגרה להרשמה ראשונית ב20.12 ולכן לא בטוח שבכלל תוכלי לערוך תיקונים בטופס שלך.
ח
חיה
טלפון עם מענה אנושי בקשר לסטטוס שלי בקשר למילגה
מה המספפר טלפון עם מענה אנושי בקשר למלגות של משרד החינוך? תודה
נ
נועה חזן
מלגת משרד החינוך
שלום חיה,
פרטי ההתקשרות עם משרד החינוך בהקשר למלגה מופיעים באתר המלגה. לצערי אי לנו קשר ישיר איתם ואין לנו דרך נוספת להשיג אותם מלבד הפרטים המופיעים באתר. יש לציין כי המלגה נסגרה להרשמה ראשונית ב20.12 ועל כן, סביר להניח שאם לא נרשמת עדיין תצטרכי להמתין לשנה הבאה.
ר
רובא
שגיא במערכת
לא מצליחה להעלות קובץ לאישור מעמד לא עובד של האם, אני מנסה את זה משלשום, אני מקווה שתחזרו לי בתשובה.
נ
נועה חזן
מלגת משרד החינוך
שלום רובא,
עד כמה שידוע לי, ההרשמה ועדכון הפרטים למלגת משרד החינוך נסגרו ב20 לדצמבר כך שב31.12 איחרת את מועד העדכונים. עם זאץ, כדאי לפנות אליהם באופן אישי כדי לברר בוודאות - יכול להיות שמדובר בבאג פשוט ולא תהיה בעיה לעדכן בהמשך.
מ
מוחמד
אי יכולת העלאת קבצים עדכניים
שלום רב, ביקשתם להעלות קבצים עדכניים לכמה דברים, נסיתי להעלות ולא הייתה אפשרות, אשמח לבדיקה.
נ
נועה חזן
עדכון קבצים באתר מלגת משרד החינוך
שלום מוחמד,
הגעת לפורום לימודים כללי ולא לפורטל משרד החינוך. ההרשמה ועדכו ןהפרטים של ךהשלב הראשון נסגרו ב20.12 ולכן אתה לא מצליח לעדכן פרטים. נסה ליצור איתם קשר בטלפון או דואר אלקטרוני המופיעים בפורטל האישי שאליו נרשמת.
א
אלמוג
מלגה
שלום, מה המס' פלאפון והמייל של המוקד שאחראי על מלגות סטודנטים בבאר שבע? תודה.
נ
נועה חזן
מלגות לסטודנטים בבאר שבע
שלום אלמוג,
לא ברור לי את מי את מנסה להשיג ואין באפשרותי להעביר פרטי התקשרות באמצעות הפורום. אני ממליצה לך להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ונציג מטעמנו יחזור אלייך בהקדם וינסה לסייע לך.
מלגת משרד החינוך
שלום רב, רציתי לשאול מתי מקבלים תשובות סופיות למלגת משרד החינוך ?
נ
נועה חזן
מלגת משרד החינוך
שלום רב,
לאחר הסיבוב הראשון שנסגר ב20.12 ישלחו תשובות ויתנו זמן להגיש ערעורים למי שאינו זכאי כך שיכול לקחת זמן לקבלת תשובות סופיות. היות ולוחות הזמנים השתנו השנה רק במשרד החינוך יוכלו לענות על השאלה הזו.
א
אנואר
לא מצליחה להגיש את הטופס שביקשת לעדכן
ביקשתם לעדכן טופס מעמד לא עובד .. ניסיתי הרבה פעמים והאתר לא נותן לי לשמור או להעלות את הטופס החדש והתקשרתי אליכם ואין מענה .. מה אני צריכה לעשות !! מחר יסיימו השבעה ימים להגשת הטופס החדש!
נ
נועה חזן
עדכון מסמכים
שלום אנואר,
לא הגעת לפורום משרד החינוך או לפורטל משרד החינוך ולכן , לצערי, לא אוכל לסייע לך. השלמת המסמכים לשלב הראשון נסגרה ב20.12 ולכן יש סיכוי שבגלל זה אינך מצליחה לעדכן פרטים. נסי להתקשר בשנית למספר שיש לך או לפנות דרך הפורטל אליו את רשומה באתר המלגה ולהמתין בסבלנו בסוף יענו.
ל
ליאל מוזס
מלגת משרד החינוך
הגשתי בקשה בזמן אבל זה עדייו תקוע על שלב בדיקה ראשונית אני רוצה לפנות למישו במייל כדי לברר אם הכל תקין כי זה תקוע את מצב בדיקה ראשונית מעל לחודש תודה רבה
נ
נועה חזן
מלגת משרד החינוך
שלום ליאל,
לצערי אין לי גישה למערכות המלגה ולכן לא אוכל לסייע לך מתוך המערכת אך כדאי להיכנס לפורטל האישי שלך ולפנות אליהם באמצעות דרכי ההתקשרות המופיעות שם.
מ
מעלה עירון מישיירפה
עדכון מסמכים
שלום רב, ביקשתם להעלות מסמכים עדכניים לכמה דברים, נסיתי להעלות ולא הייתה אפשרות, אשמח לבדיקה.
י
יקיר דוד
מלגות
בסטטוס אצלי לבקשת מלגות אני נמצא בשלב השלמות לטופס ולא מתקדם עקב הסיבה שלא שלחתי אישור לימודים עדכני אבל אכן שלחתי למי ניתן לפות להמשכת תהליך הבקשה למלגה ?
מ
מיכל
מלגת משרד החינוך
שלחתי בקשה אך יש מסמך שאני צריכה לעדכן כיצד עושים זאת ? ( המערכת סגורה )
ש
שירה סלילת - יועצת לימודים
מלגה משרד החינוך
שלום מיכל, למשרד החינוך יש מוקד סיוע טלפוני ומיילי, ממליצה ליצור איתם קשר ולהבין איך ניתן להעביר להם את המסמך החסר.
א
אמאני
שלחו לי שאני זכאית למלגת משרד החינוך אבל לא עדכניתי את חשבון הבנק
שלחו לי שאני זכאית אבל לא שמתי לב ונתנו לי עד 5.3 לעדכן את חשבון הבנק ולא נותן לי עכשיו את האפשרות לעדכן, מה לעשות? ואם יש מישהו שיכולה להתקשר אליו
ש
מלגה משרד החינוך
שלום אמאני, באתר משרד החינוך ישנו מספר טלפון שנקרא- מוקד סיוע. ממליצה לך לנסות ליצור איתם קשר שם ולהבין מה ניתן לעשות.
ס
ספיר
השלמת פרטי חשבון בנק
שלום, שלחו לי מייל כדי שאעדכן את פרטי חשבון הבנק שלי לפני חודשיים, מיד עידכנתי ורשום שהם עודכנו, אבל מאז לא יצרו איתי קשר, ושום דבר לא התקדם. יש משהו שאפשר לעשות?
ס
סטודנטית
הנדסאי בניין
רציתי לשאול אם הנדסאי בניין מקבל תמגלה אם יש לי ניקוד של 130 אני אקבל? ועוד עניין,ביקשו ממני לעלות אסמכתא של אישור חשבון בנק כי הקובץ שהעלתי לא טוב ואני לא מצליחה לעלות אותו ,מה עושים במצב כזה? והם לא עונים לי בטלדור
ע
עזרא
יצירת קשר עם משרד החינוך
שלום, קיבלתי מייל שאני זכאי למלגה וכתוב בו שאם לא אקבל את המלגה תוך 40.יום ליצור קשר עם מספר הטלפון שנמצא במייל עצמו והמספר הזה איננו מחובר. איך אני יוצר איתם קשר?
ש
מלגת משרד החינוך
שלום עזרא, לצערי נראה שזאת בעיה שחוזרת על עצמה עם המלגה הזו. אני ממליצה לך לחכות עד לסוף מאי לראות האם הכסף נכנס לחשבונך ואם לא לנסות ליצור איתם קשר דבר המייל או מספר טלפון אחר שמפורסם באתר שלהם. בברכה, שירה- יועצת לימודים
א
אמל
מלגת משרד חינוך
שלום, קיבלתי מייל שאני זכאית למלגה ושהכסף יועבר לחשבון שלי בחודש מאי, היום בבוקר קיבלתי מייל שכולל את ההודעה הזאת :"בעקבות פנייתך הנוספת, נערכה בדיקה חוזרת בבקשתך למענק או להלוואה לשנה"ל הנוכחית, לא מצאנו כל אפשרות לשנות את החלטתנו הקודמת. אנו מאחלים לך הצלחה בהמשך לימודיך." למרות שלא פניתי שום פנייה נוספת ונכנסתי לאתר של המלגה באזור האישי שלי שם כתוב שסכום המלגה יופקד בחשבוני, אז לא הבנתי קיבלתי את המלגה או לא?
נ
נועה חזן - יועצת לימודים
מלגת משרד החינוך
שלום אמל,
כנראה נשלח אלייך מייל בטעות - אם קיבלת אישור זכאות למלגה אין סיבה של תקבלי את המלגה.
בברכה, נועה חזן - יועצת לימודים - יועצת לימודים
ר
רוסיילה
פתיחה המלגה
שלום, מעוניינת במלגת משרד החינוך לשנה תשפא 2021-2022. אשמח למידע לגבי איך להגיש בקשה
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
הגשת בקשה משרד החינוך
היי רוסיילה,
את הבקשה את מגישה דרך האתר של המלגה. נכון לעכשיו המלגה טרם נפתחה. אני ממליצה לך לעקוב אחרי האתר על מנת לבדוק מתי הם עתידים לפתוח את ההרשמה לקראת שנת הלימודים. אני מניחה שלקראת סוף השנה.
בברכה,
שיר בלעש - יועצת לימודים
מ
מורן
פתיחת מלגה
היי אשמח לדעת מתי אפשר להגיש בקשה למלגת משרד החינוך ואך תודה
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
מלגת משרד החינוך
היי מורן,
נכון לעכשיו המלגה עדיין סגורה לבקשות. אנחנו לא מקבלים עדכונים ממשרד החינוך ועל כן אני ממליצה לעקוב אחרי אתר המלגה באתר משרד החינוך שם גם תוכלי להגיש את הבקשה ברגע שהאפשרות תפתח.
בברכה,
שיר בלעש - יועצת לימודים
א
אבו ערארה נגוא
ערעור
היי שנה שעברה בקשתי כל המסמכים למלגה. בסוף הבדיקה הוחלט שאני לא זכאי כי אני לומד תעודת הוראה לעומת זאת משרד החינוך נותן כסף לתלמידי תעודת הוראה בגלל משבר הקורונה .אני יכולה לבקש ערעור?
נ
נועה חזן
מלגות לתעודת הוראה
שלום נגוא,
אם אתה לומד לתעודת הוראה מלגת משרד החינוך אינה רלוונטית וניתן לקבל הלוואה/מלגה ספציפית ממשרד החינוך ללימודי תעודת הוראה. ראה מטה בקישור שצירפתי לך את האפשרויות.
טלפון של מלגות טלדור
היי, שמישהו יעזור לי בבקשה, אני מנסה לאתר את מספר הטלפון של מילגות טלדור חייבת אותם לבית הספר המספר שיש לי אין מענה.
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
מלגת טלדור
היי סוזי,
למיטב ידיעתי מלגת טלדור היא למעשה המלגה של משרד החינוך.
על מנת להשיג אותם תצטרכי לשלוח להם מייל לכתובת במופיעה באתר המלגה, לצערי איני יכולה לספק מספרי טלפון של גופים או קרנות.
בהצלחה !
מ
מיכל
לא מצליחה להכניס את הפרטים שלי
לא מצליחה להכניס את הפרטים שלי בשביל ההרשמות לקבלת המילגה כותב לי כל הזמן שגיאה
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
מלגת משרד החינוך 2022
היי מיכל,
ככל הנראה קיימת בעיה טכנית במערכת הרישום. ניתן לנסות לפנות אליהם לקבלת תמיכה דרך כתובת המייל המופיעה באתר.
בברכה,
שיר בלעש - יועצת לימודים
d
dana
השלמת מסמכים למלגת משרד החינוך
שלחו לי מייל ב 7 לאפריל שאני צריכה לתקו כמה מסמכים וב 8 ו9 לאפריל היה שישי שבת שלא יכלתי להביא את המסמכים הנדרשים ביום ראשון ביקשתי המסמכים מהמוסד עד שקיבלתי את זה רציתי להגיש המסמכים לא היה לי דרך להגיש, גם אין מענה טליפוני ובהמשך כתוב לי שאני לא יכולה לערער על זה כי לא השלמתי את המסמכים! מה אני יכולה לעשות?
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
מלגת משרד החינוך
היי דנה,
לצערי אין דרך אחרת להשיג אותם מלבד מספר הטלפון שלהם ודרך המייל. נסי לפנות אליהם שוב עד שתקבלי תשובה ותשלחי מייל לכתובת שמופיעה באתר שלהם.
בברכה,
שיר בלעש - יועצת לימודים
ר
רויטל
בעיה ביצירת קשר
שלום האם יש מייל ליצירת קשר עבור תיקונים למלגה? אני לא מוצאת באתר שום כתובת מייל והמספר טלפון שם לא זמין
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
יצירת קשר עם משרד החינוך
היי רויטל,
באתר משרד החינוך יש עמוד "יצירת קשר" ושם כתובות מייל ומספרי טלפון של כל השלוחות.
אני ממליצה לך לשלוח אימיליים לכמה כתובות ולבקש שיפנו אותך אל מי שצריך.
בנוסף למספר הטלפון שמופיע באתר המלגה יש את מספרי הטלפון של אגף פניות הציבור של משרד החינוך שמופיע שם ואולי כדאי לנסות גם דרכם.
בכל מקרה, אין באפשרותי לפרסם כאן כתובות מייל או מספרי טלפון.