שלום, אני מעונינת ללמוד עבודה סוציאלית, אני אם חד הורית עם שלשה ילדים רציתי לברר אלו מלגות ניתן לקבל לעזרה במימון הלימודים לתואר ראשון אשמח לקבל קישורים מתאימים. תודה רבה!
נ
נועה חזן
מלגות לדתיות חד הוריות
שלום טובי,
יש ברחבי הארץ, מגוון מוסדות, גופים וקרנות המציעים מלגות ייעודיות לאמהות חד הוריות, ביניהם: נעמ"ת, התמ"ת, תכנית המלגות של קרן קציר, קרן אריסון, ידידות טורונטו וקרן רש"י ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך. במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות מטעמם.
מלגה לחד הוריות
בסד הי יש לי מס שאלות. 1.חפשתי באנטרנט ולא ככ הבנתי,קרן רשי,טורונטו,קציר,אריסון זו אותה מלגה? לא מצאתי מידע על כל אחת מהן לחוד. 2.מחגת התמ"ת כבר לא רלוונטית ?ענה לי מישהו ממשרד העבודה שאומר שאין מלגה כזו. 3.האם יש הבדל מבחינת תואר באוניברסיטה או מכללה בסיעוד? היכן ניתן לברר זאת כי קרן קציר לא פועלת עם אוניברסיטה במרכז . 4.האוניברסיטה עצמה נותנת מלגות מלאות או שכל אחת לגופה? תודה רבה
מ
מוריה
מימון בשכר לימודים
שלום, שמי מוריה גרושה+ילד(חרדית) משלימה לתואר ראשון בחינוך גופני במכללת גבעת וושינגטון אשמח לקבל סיוע כספי להמשך הלימודים יקל עלי מאד...תודה רבה
נ
נועה חזן
מלגות לאמהות חד הוריות
שלום מוריה,
בין הגופים, המוסדות והקרנות המציעים מלגות ייעודיות לאמהות ואבות חד הוריים: נעמ"ת, התמ"ת, תכנית המלגות של קרן קציר, קרן אריסון, ידידות טורונטו וקרן רש"י ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך. במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות מטעמם.