אני עושה הסבה לעבודה סוציאלית ומחפשת מלגה מתאימה, אשמח שתחזרו אלי
א
אלישבע שניאור
בקשת מלגה למימון בשכר לימוד לשנה א' במגמת ע"וס
שלום, אני סטודנטית בשנה א' לעבודה סוציאלית במכללת אשקלון, הייתי שמחה לקבל הכוונה לאיזה מקומות לשלוח בקשת עזרה בשכר לימוד ומה גובה המלגה אותו אוכל לקבל, תודה
נ
נועה חזן
מלגות ללימודי עבודה סוציאלית
שלום אלישבע,
יש כמה מוסדות, גופים וקרנות המציעים מלגות ייעודיות לסטודנטים הלומדים עבודה סוציאלית, ביניהם מלגת עמותת עלה, מלגת מטב, מלגת הקרן על שם אליהו לבנה ז"ל ויונה לבנה, מלגת הקרן על שם ד"ר הרמן נפתלי צבי מרקס ופאולה מרקס ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי וכמה נוספות שיוכלו להתאים עבורך. במקביל, היות ושנת הלימודים החלה, אני ממליצה לפנות גם למוסד הלימודים בו אתה לומדת לקבלת מידע על מלגות מטעמם ובמידה ואת בוגרת שירות לאומי או צבאי מלא לפנות לקרן והיחידה להכוונת חיילים משוחררים.
עד כמה שידוע לי, לא קיימות מלגות ייעודיות ללימודי הסבת אקדמאים לעבודה סוציאלית אך ישנן מלגות ללימודי עבודה סוציאלית שמתאימות לכלל המסלולים, ביניהן מלגות עמותת עלה, מלגות עמותת מטב, מלגת הקרן על שם אליהו לבנה ז"ל ויונה לבנה, מלגת הקרן על שם ד"ר הרמן נפתלי צבי מרקס ופאולה מרקס ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך. במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות מטעמם.