הגשתי פרויקט גמר בהנדסאי אדריכלות ועיצוב פנים (ההגשה של מהט הייתה לפני כחודש) הפרויקט עצמו היה מצוין והפידבקים עליו גם מהמנחה וגם מבוחני מהט במהלך ההגנה היה מצויין הציון שנמסר לי מהמכללה לאחר הבחינה היה ציון יחסית נמוך למה שציפתי אבל שתקתי... כעת שהגיעה התעודה הציון הוא נמוך בהרבה ממה שהמכללה אמרה לי בהתחלה וציון שלא משקף בכלל את הפרויקט ולא בעובדה שהיתה הגנה מצויינת בלי ברבה הערות. (המכללה טוענת שהטעות עם הציון היתה טעות אנוש והציון הנמוך שנכתב בתעודה הוא הציון הסופי שלי) אשמח לדעת אם ישלי אפשרות לערער על הציון? לדעת על מה ירדו כל כך הרבה נקודות?
ד
ד"ר יוכבד פנחסי אדיב
מענה
שלהבת שלום רב, לכל בחינת פרויקט גמר יש פרוטוקול חתום ע"י מהט . עד לאחר הצגת הפרוטוקול לא מומלץ להודיע לסטודנטים את הציון היות ויכולים להיות שינויים בחשיבת הבוחנים. תחושה שלך , אינה משקפת ציון כלשהו.את יכולה לצאת בצושה טובה או מינימום שאלות - אתזה המנחה או הרמח יוכלו להבהיר . לפיכך, אני מציעה לגשת לאחראי על נושא הפרויקטים ולראש המגמה והמנחה ולבקש תשובות לנושא- הפרויקט, כיצד הוגש, מה היה הרושם. לאור תחושותיך, אני ממליצה לגשת לאיש הקשר מול מהט, להביע את התחושה ולבחון בחינה או קבלת משוב ולפי זה להתקדם.. בהצלחה