הי אני מאוד מתלבטת באיזה תואר לבחור , ההתלבטות הקשה שלי היא בין תואר בחינוך לבין תואר במדעי ההתנהגות . התחום של הטיפול מאוד מושך אותי פשוט רבים אומרים לי שעדיף לי ללכת וללמוד תואר שהוא פרקטי כמו חינוך עם תעודת הוראה שאני יוצאת עם מקצוע אחרי התואר מאשר תואר במדעי ההתנהגות שאין הרבה תעסוקה לאחר הלימודים. להיות גננת בהכרח אני לא הכי רוצה , והתחום של הטיפול , פסיכולוגיה , עבודה עם אנשים , מתן סיוע ועזרה , גיוון ממש מדבר אליי . השאלה היא מה מתאים לי יותר ומה הכי נכון בעבורי כרגע , אני ממש בהתלבטות ובעוד כחודש מתחילים הלימודים , אשמח לעזרה ואשמח גם לדעת במה אפשר לעסוק אחרי סיום הלימודים במדעי ההתנהגות. תודה ויום נפלא :-)
נ
נועה חזן
בחירת מסלול לימודים
שלום אלמוג,
אם את לא מעוניינת להיות מורה או גננת זה שתלמדי משהו שיעניק לך מקצוע לא יעניק לך שום דבר מעבר - מה תעשי עם מקצוע שאת לא מעוניינת לעסוק בו? היות ואת מציינת כי הפן הטיפולי מעניין אותך לדעתי ההתלבטות שלך צריכה להיות בין פסיכולוגיה לעבודה סוציאלית - במדעי ההתנהגות אם תטפלי במישהו (בד"כ זה לא הכיוון בתואר הזה), תצטרכי להשלים לפני לימודים אקדמיים ומקצועיים שונים. אני ממליצה לך להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ונציג מטעמנו יחזור אלייך וינסה לסייע לך.