היי אשמח להתייעצות אני מאוד מתלבטת בין התואר מדעי התנהגות וחינוך בלתי פורמלי, מדעי התנהגות לפי מה שהבנתי זה תואר מאוד מעניין אך מאוד חוששת מעניין התעסוקה שלא אמצא את עצמי אני מכוונת לתחום הייעוץ הפרטני יותר מאשר עכשיו להיות מורה, חינוך בלתי פורמלי הוא ללא תעודת הוראה ובעצם מותאם ללמסלול עובדים שמאוד חשוב לי מה שבמדעי התנהגות אין מסלול עובדים, והבנתי שחינוך בלתי פורמלי זה יכול להוביל אותי בדיוק לאותו מקום גם אם אלמד מדעי התנהגות אני קצת מבולבלת ואשמח להכוונה וייעוץ, פשוט התכנים במדעי התנהגות יותר מדברים אליי אבל גם קשה לי העניין שאין מסלול עובדים..
נ
נועה חזן
בחירת מסלול לימודים
שלום שיר,
מדעי ההתנהגות הוא תואר יחסית כללי - אין אף משרה שתוכלי להתקבל אליה רק עם התואר הזה ולרוב מי שפונה למסלול הזה ממשיך באקדמיה או מייעד עמו למשרות שפשוט דורשות תואר ראשון כלשהו ללא בחירה ספציפית של המעסיק. אני קצת לא מבינה את הקשר בין חינוך בלתי פורמלי ומדעי ההתנהגות מבחינה מקצועית - אם המטרה היא לעבוד בתחום החינוך, עם ילדים ונוער, במסגרות שאינן שייכות למשרד החינוך - אין סיבה ללמוד מדעי ההתנהגות ולכן עלייך לבחור בחינוך בלתי פורמלי. אם יש לך מטרה אחרת שאולי לא ציינת בהודעה, נשמח מאוד לסייע אך תצטרכי לפרט יותר על השאיפות המקצועיות שלך בפורום או מול נציג מטעמנו שיחזור אלייך אם תמלאי את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה.