עד כמה שידוע לי מסלול הסמכה לאחיות נמשך כארבע שנים, ומעניק למשתתפים בו את ההכשרה המעשית הדרושה לעבודה במרפאות ובבתי חולים. אני מאוד ממליצה לך לשקול מסלול אקדמי שנמשך גם הוא 4 שנים אך יפתח בפנייך הרבה יותר דלתות עם סיום הלימודים מבחינה מקצועית (וכמובן שגם מבחינת השכר). צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על כלל המסלולים הקיימים להכשרת אחיות כאשר אני שוב מדגישה שלימודי סיעוד במסגרת תואר אקדמי הם הנחשבים ביותר בתחום ומאפשרים למצוא עבודה יותר בקלות ולהשתכר בצורה מכובדת יותר.
לימודי אחות מוסמכת
היי, אני בת 31 מתעניינת בלימודי אחות מוסמכת, מה התהליך? היכן נרשמים? *אציין שאין לי תואר
נ
נועה חזן
לימודי אחות מוסמכת
שלום נופר,
מסלול הכשרה לאחיות מוסמכות נמשך כ-4 שנים (אותו זמן שיקח לך ללמוד תואר בסיעוד ולסיים כאחות אקדמאית) ולכן אני ממליצה לך בחום לשקול מסלול אקדמי. במסגרת לימודי אחות מוסמכת לא מרחיבים ומעמיקים את הידע הרפואי המדעי של המשתתפים, אלא לומדים מה שנחוץ כדי לסייע לאנשים בפועל. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על כלל המסלולים הקיימים למי שמעוניין לעסוק בסיעוד כך שתוכלי לעשות בחירה מושכלת איזה מסלול הוא המתאים ביותר עבורך.
רישום ללימודים
שלום, אני מעוניינת לקבל מידע אודות הרישום ללימודים. אשמח שתחזרו אליי בהקדם. תודה, יובל רובינשטיין.
נ
נועה חזן
לימודי סיעוד
שלום יובל,
נשמח לסייע לך אך לא ברור מה בדיוק את רוצה לדעת? האם את מעוניינת במידע לגבי המסלול? אפשרויות הרשמה? תנאי קבלה ? צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלול, מוסדות הלימוד המציעים אותו, תכני הלימוד ועוד. במידה ויש לך שאלות נוספות, תוכלי לפנות אלינו ובאמצעות הפורום או להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר שצמוד להודעה שלך.