בהמשך לשאלתי אני בת 28, ואין בידי תעודת בגרות. ברצוני ללכת ללימוד אחיות (סיעוד). האם גם אז אחרי גיל 30 לא אצטרך בגרות מלאה? היכן אוכל לקבל מידע על בתי ספר ללימודים אלו?
ש
שני יונגר
לימודי סיעוד לבני 30+
שלום,
למי שאין בגרות ועבר את גיל 30 אין חובה בהצגת תעודת בגרות כחלק מתנאי הקבלה לתואר ראשון אקדמי. מה שכן יש לעבור מכינה הקרויה 30+ שהיא מכינה קצרה המיועדת למי שאין בידיו תעודת בגרות ועבר את גיל 30.
כלל בתי הספר ללימודי סיעוד מצאים בתוך בתי החולים בארץ. בנוסף, יש מכללות ואוניברסיטאות המציעות תואר ראשון אקדמי בסיעוד (שילוב של תעודת אחות מוסמכת ותואר אקדמי).
את כל הפרטים וההפניות ללימודים תוכלי לקבל מאנשי השירות של האתר. צרי קשר באמצעות הקישור למטה, השירות ניתן ללא תשלום.
30 פלוס
אני בת 32 רוצה ללמוד סיעוד יש לי 12 שנות ללימוד ובגרות חלקית
י
יוליה
לימודי סיעוד
היי אני בת 28 ועברתי מכינה בעמק יזרעאל ואני רוצה להתחיל תואר בסיעוד..מבחינת הממוצע הנדרש אני כן עומדת בו אבל השאלה האם העבודה שאני כבר בת 28 זה פקטור בקבלה ללימודים?
ר
רבקה
מה תנאי הקבלה
אני בת 34... ובודקת את האופצייה ללמוד סיעוד... מה הם התנאים.. עם בגרות חלקית
נ
נועה חזן
לימודי סיעוד
שלום רבקה,
תנאי הקבלה לסיעוד בכל גיל זהים והמועמדים נדרשים להציג גם פסיכומטרי וגם תעודת בגרות כך שהאפשרות היחידה שלך היא השתלבות במכינה לסיעוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המכינות השונות. ישנן מכינות המאפשרות קבלה ללימודים בסיומם ללא פסיכומטרי כל עוד ממוצע הבגרות גבוה מספיק ו/או ציוני המכינה מספיקים.