רוצה לשאול איזה מוסדי לימוד מלמדים סיעוד ללא פסיכומטרי
ו
ווארד
עזרה לקבלה ללימודים
רוצה ללמוד סיעוד לא משנה איפו , אין לי פסיכומטרי , ממוצע ציון הבגרת שלי הוא 74 (זכאי) בלי בונוס יש לי רק 5 ביולוגיה ו 4 אנגלית לקבל בונוס ..
נ
נועה חזן
לימודי סיעוד
שלום ווארד,
עם הציונים שלך וללא פסיכומטרי, כדי ללמוד סיעוד, תצטרך להשלים קודם כל מכינה לסיעוד ורק אחריה תוכל להגיש מועמדות ללימודים. בין מוסדות הלימוד המציעים לימודי מכינה לסיעוד: אוניברסיטת בר אילן, אוניברסיטת תל אביב והאוניברסיטה העברית - כולם מציעים גם תואר בסיעוד לאחר המכינה. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המכינות השונות ומוסדות הלימוד המציעים אותם.
עד כמה שידוע לי, לא קיים מסלול עם קבלה ישירה לסעוד ללא פסיכומטרי אך שימי לב כי בעקבות משבר הקורונה בשנת הלימודים הקרובה מתכוונים לוותר על הפסיכומטרי כך שכדאי לבדוק מול מוסד הלימודים בו את מעוניינת ללמוד מה תנאי הקבלה והאם את יכולה להשתלב במסלול ללא הבחינה. במידה ולא תתאימי למסלול ללא פסיכומטרי (סביר להניח שמותנה גיל ובכך שמעולם לא נבחנת), אם לא תיגשי לבחינה לא תוכלי להשתלב במסלול.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על תנאי הקבלה למסלול במוסדות הלימוד השונים ברחבי הארץ.
לימודים סיעודיים
שלום, אני בן 44 ומתעניין בלימודי סיעוד. אין לי תעודת בגדות מלאה וללא פסיכומטרי. האם אוכל להתקבל ללימודים? תודה.
נ
נועה חזן
לימודי סיעוד ללא תעודת בגרות ופסיכומטרי
שלום אמיר,
היות ואין לך תעודת בגרות מלאה או ציון פסיכומטרי האפשרות היחידה שלך היא לימודי מכינה לסיעוד ורק אחרי סיום המכינה בהצלחה תוכל להגיש מועמדות לתואר מלא בסיעוד. כדי להתקבל למכינה לסיעוד יש להציג תעודת בגרות חלקית לפחות. בין מוסדות הלימוד המציעים מכינה לסיעוד: אוניברסיטת בר אילן, אוניברסיטת תל אביב, האוניברסיטה העברית ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלולים, מוסדות הלימוד ותכני הלימוד.
תנאי קבלה ללימוד סיעוד ללא פסיכומטרי
אני רוצה לברר איפה אפשר ללמוד סיעוד בלי פסיכומטרי רוצה להתחיל ללמוד השנה ואין לי ציון פסיכומטרי ולא רוצה לפספס את השנה איפה אפשר ומה התנאים אודה לכם אם תעזרו לי
נ
נועה חזן
לימודי סיעוד ללא פסיכומטרי
שלום מגד,
ללא פסיכומטרי לא תוכל להתקבל ללימודי סיעוד ועל כן עלייך להשלים מכינה ורק לאחר מכן תוכל להגיש מועמדות ללימודי סיעוד לתואר ראשון. בין מוסדות הלימוד המציעים לימודי מכינה לסיעוד: אוניברסיטת תל אביב, האוניברסיטה העברית ואוניברסיטת בר אילן. ללימודי המכינה מתקבלים מועמדים עם תעודת בגרות חלקית לפחות.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלול, מוסדות הלימוד, תכני הלימוד ותנאי הקבלה.