האם כדאי ללמוד מנהל מערכות בריאות ואז הסבה לסיעוד?
האם כדאי ללמוד מנהל מערכות בריאות ואז הסבה לסיעוד?
ירדן
1 תגובות
היי, אני מעוניינת ללמוד סיעוד אך כרגע אין לי פסיכומטרי, האופציות שלי הן או לחכות שנה שזה המון זמן!! ולעשות פסיכומטרי כדי להתקבל לסיעוד או ללמוד מנהל מערכות בריאות מה שהבנתי תואר ראשון ואז הסבה לסיעוד.. האם זה לא צעד מיותר ?כי קראתי שזהו תואר שלא מקובל ודיי משעמם, ובעיקר מי שהולכים ללמוד אותו הם אקדמאים הנמצאים כבר במערכת הבריאות ומעוניינים להתקדם לתפקיד ניהולי אז הוא אופציה כתואר שני. אני מתלבטת מאוד והיית מעוניינת לשמוע המלצות.
ש
שני יונגר
שיקולים בבחירת מסלולי הלימוד בדרך לסיעוד
שלום ירדן,
עניין בתוכן של התואר הוא סובייקטיבי, מה שמעניין אותי לא מעניין אותך וכן הלאה. אך באופן כללי כשבוחרים במסלול לימודים לתואר ראשון במטרה אחת, להצליח ולהתקבל ללימודי ההסבה לסיעוד, אז המסלול של ניהול מערכות בריאות הוא יחסית הכי קרוב בתכנים וקל יחסית להתקבל אליו. לגבי הצעד המיותר. שוב הכל תלוי מה מיותר או שווה השקעה מבחינתך. האופציה האחרת שלך נכון להיום היא לעשות פסיכומטרי ואולי לשפר בגרויות, בסופו של דבר גם אלו יצריכו השקעה של שנה נוספת מבחינתך כך שלפניך בכל מקרה עומדות 5-5.5 שנות לימוד בכל אחד מהמסלולים. מכיוון שעוד לא נבחנת בפסיכומטרי, אז ההחלטה שלך צריכה להיות האם לגשת לבחינה או לא ואם כן, אז להשיג ציון מספיק גבוה כבר בבחינה הראשונה. ההחלטה היא רק שלך.